Μαρίνα Σάττι: «Ο μπαμπάς μου είχε ακούσει ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή του, όπως κι εγώ»
17:48 - 23/01/2023
Στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν” βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Μαρίνα Σάττι. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε,
To άρθρο Μαρίνα Σάττι: «Ο μπαμπάς μου είχε ακούσει ρατσιστικά σχόλια για την καταγωγή του, όπως κι εγώ» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρίνα Σάττι: «Ο μπαμπάς μου είχε ακούσει ρατσιστικά σχόλια, μου το έχει πει η μαμά μου»
Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Μαρίνα Σάττι. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια που έζησε στην Κρήτη, αλλά και στις ρατσιστικές συμπεριφορές που αντιμετώπισε τόσο ο μπαμπάς της λόγω της καταγωγής του (κατάγεται από το Σουδάν) αλλά και η ίδια λόγω της διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας της σε σχέση με τα […]
Διαβάστε το στο in.grΜαρίνα Σάττι: «Ξέρω ότι ο μπαμπάς μου έχει ακούσει κάποια ρατσιστικά σχόλια…»
Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Μαρίνα Σάττι. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα παιδικά της χρόνια που έζησε στην Κρήτη, αλλά και στις ρατσιστικές συμπεριφορές που αντιμετώπισε τόσο ο μπαμπάς της λόγω της καταγωγής του (Σουδάν), αλλά όσο και η ίδια λόγω του διαφορετικού της χαρακτήρα σε σχέση με […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαρίνα Σάττι: «Ο μπαμπάς μου είχε ακούσει ρατσιστικά σχόλια, μου το έχει πει η μαμά μου»
Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε σήμερα καλεσμένη η Μαρίνα Σάττι. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια που έζησε στην Κρήτη, αλλά και στις ρατσιστικές συμπεριφορές που αντιμετώπισε τόσο ο μπαμπάς της λόγω της καταγωγής του (κατάγεται από το Σουδάν) αλλά και η ίδια λόγω της διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας της σε σχέση με […]
Διαβάστε το στο dete.gr