Κώστας Τσουρός: «Οι σχέσεις στον χώρο της ψυχαγωγίας είναι του γλειψίματος και του ψέματος»
16:04 - 23/01/2023
Ο Κώστας Τσουρός κάθισε στον καναπέ της «Ελένης» και μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την πορεία
To άρθρο Κώστας Τσουρός: «Οι σχέσεις στον χώρο της ψυχαγωγίας είναι του γλειψίματος και του ψέματος» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Τσουρός: Στον χώρο της ψυχαγωγίας δεν είναι ειλικρινείς οι σχέσεις όπως στην ενημέρωση
“Από μπροστά είμαστε καλά και από πίσω ο ένας θάβει τον άλλον” δήλωσε ο Κώστας Τσουρός. Ο Κώστας Τσουρός κάθισε στον καναπέ της εκπομπής Ελένη και μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, την ψυχαγωγία και την ενημέρωση. «Στις συνεντεύξεις μου πάντα απαντάω με την αλήθεια μου. Δεν λέω κάτι απλά για να το πω, ... Περισσότερα
To άρθρο Κώστας Τσουρός: Στον χώρο της ψυχαγωγίας δεν είναι ειλικρινείς οι σχέσεις όπως στην ενημέρωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΚώστας Τσουρός: Στον χώρο της ψυχαγωγίας δεν είναι ειλικρινείς οι σχέσεις όπως στην ενημέρωση
Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, την ψυχαγωγία και την ενημέρωση.Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για την πορεία του στην τηλεόραση, την ψυχαγωγία και την ενημέρωση.«Στις συνεντεύξεις μου πάντα απαντάω με την αλήθεια μου. Δεν λέω κάτι απλά για να το πω, πάντα αυτό που λέω το πιστεύω. Σπάνια έχω κάνει δεύτερες σκέψεις και έχω πει ίσως δεν έπρεπε να […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr