Γιώργος Λιάγκας για Μπο: «Να πας στο Survivor να δεις το κέρατο από κοντά πώς είναι; Να το βερνικώσεις κιόλας;»

13:56 - 23/01/2023

O Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο Μπο έχουν βρεθεί στο επίκεντρο του Survivor τις τελευταίες μέρες, […] The post Γιώργος Λιάγκας για Μπο: «Να πας στο Survivor να δεις το κέρατο από κοντά πώς είναι; Να το βερνικώσεις κιόλας;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Λιάγκας σε Μπο: «Να μπεις στο Survivor να δεις το κέρατο από κοντά πώς είναι» [βίντεο]

Λιάγκας σε Μπο: Πρώτο θέμα συζήτησης και στο Πρωινό τα πλάνα του Μάριου με την Καρολίνα στο survivor και με αφορμή τα τρυφερά τετ α τετ των παικτών αλλά και τις δηλώσεις του Μπο στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε! Συγκεκριμένα τόνισε: «Οι περισσότεροι λένε ότι είναι στημένο, ότι δεν είναι δυνατόν ο Μπο […] Το άρθρο Λιάγκας σε Μπο: «Να μπεις στο Survivor να δεις το κέρατο από κοντά πώς είναι» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Γιώργος Λιάγκας για Μπο: «Να πας στο Survivor να δεις το κέρατο από κοντά πώς είναι; Να το βερνικώσεις κιόλας;»

Θέμα συζήτησης έχει γίνει το τρυφερό τετ α τετ της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου στο Survivor.Θέμα συζήτησης έχει γίνει το τρυφερό τετ α τετ της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου στο Survivor.«Οι περισσότεροι λένε ότι είναι στημένο, ότι δεν είναι δυνατόν ο Μπο να τα έφτιαξε πριν από ενάμισι μήνα, να ερωτεύτηκαν τόσο πολύ, η Καρολίνα δεν κρατήθηκε και τα έφτιαξε με τον Πρίαμο, ο οποίος είναι κολλητός του […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»