Η Κιμ Καρντάσιαν έδωσε διάλεξη στο Χάρβαρντ και προκάλεσε αντιδράσεις
13:46 - 23/01/2023
Διάλεξη στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ έδωσε η Κιμ Καρντάσιαν και δημοσίευσε φανερά ενθουσιασμένη σχετικά στιγμιότυπα στα Social Media. Συγκεκριμένα την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου βρέθηκε στη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Χάρβαρντ, για να μιλήσει για την επιτυχία της επιχείρησής της “SKIMS”, προκαλώντας αντιδράσεις στo Twitter. H 42χρονη influencer και επιχειρηματίας μίλησε για 1 ώρα και 45 […]
The post Η Κιμ Καρντάσιαν έδωσε διάλεξη στο Χάρβαρντ και προκάλεσε αντιδράσεις appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κιμ Καρντάσιαν: Η ομιλία στο Χάρβαρντ και οι αντιδράσεις
Η ομιλία της Κιμ Καρντάσιαν στο Χάρβαρντ αφορούσε την επιτυχία της εταιρείας της από το 2019 έως σήμερα. Ωστόσο, αρκετοί…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΚιμ Καρντάσιαν: H ομιλία στο Χάρβαρντ και οι αντιδράσεις – «Έριξε το επίπεδό του»
Η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να είναι περισσότερο γνωστή ως τηλεπερσόνα, είναι όμως και μια πετυχημένη επιχειρηματίας, έχοντας δημιουργήσει την εταιρεία της SKIMS. Την περασμένη Παρασκευή, η 42χρονη ταξίδεψε στο Harvard Business School μαζί με τη συνιδρύτρια της SKIMS, Jens Grede, προκειμένου να συζητήσει την τεράστια επιτυχία της εταιρείας της που αναπτύσσεται διαρκώς από τον Ιούνιο του 2019. «Μίλησα στο Harvard χθες στα πλαίσια του μαθήματος HBS Moving Beyond DTC. H εργασία της τάξης ήταν για το SKIMS οπότε η συνεργάτης μου, Jens, και εγώ μιλήσαμε για το marketing της εταιρείας, τις προκλήσεις και τις μεγάλες επιτυχίες μας. Είμαι πολύ περήφανη για την SKIMS και η σκέψη ότι αυτό θα είναι μέρο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΚιμ Καρντάσιαν: Έδωσε διάλεξη στο Χάρβαρντ και προκάλεσε αντιδράσεις- «Δεν ανήκεις εκεί»
Μπορεί η Κιμ Καρντάσιαν να ξεκίνησε την καριέρα της ως βοηθός της Πάρις Χίλτον, αλλά μέσα σε λίγα χρόνια εξελίχθηκε σε μία από τις διασημότερες τηλεπερσόνες, instagrammers και «μούσες» των πιο πολυτελών brand.Εκτός από τα παραπάνω, η 41χρονη κατάφερε να κερδίσει μία σημαντική θέση ανάμεσα στις πλουσιότερες επιχειρηματίες στον κόσμο, με την περιουσία της να ξεπερνά τα 1,8 […]
Διαβάστε το στο dete.gr