Βρισηίδα Ανδριώτου: «Η Καρολίνα μου είχε μιλήσει για το φλερτ του Μάριου, δεν ήθελα να τους εκθέσω»
11:18 - 23/01/2023
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε για ακόμα μία ημέρα η Βρισηίδα Ανδριώτου. Το πρωί της
To άρθρο Βρισηίδα Ανδριώτου: «Η Καρολίνα μου είχε μιλήσει για το φλερτ του Μάριου, δεν ήθελα να τους εκθέσω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Βρισηίδα Ανδριώτου «έδωσε» την Καρολίνα και τον Μάριο: «Το ήξερα, αλλά δεν ήθελα να τους εκθέσω»
Για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν σήμερα καλεσμένη στο «Πρωινό μας» τονίζοντας πως τα ήξερε όλα.
Για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν σήμερα καλεσμένη στο «Πρωινό μας» τονίζοντας πως τα ήξερε όλα. «Ήξερα για τα παιδιά, δεν είπα τίποτα δεν ήθελα να εκθέσω τους ανθρώπους, γιατί δεν είχα και αποδείξεις. Τώρα που έχουν αποδείξεις από κάμερα, μπορώ να το πω. Η Καρολίνα μου […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒρισηίδα Ανδριώτου για Καρολίνα και Μάριο: «Το ήξερα, αλλά δεν ήθελα να τους εκθέσω»
Η Βρισηίδα Ανδριώτου ήταν σήμερα καλεσμένη στο «Πρωινό μας» και μίλησε για την Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και τον Μάριο Πρίαμο, […]
The post Βρισηίδα Ανδριώτου για Καρολίνα και Μάριο: «Το ήξερα, αλλά δεν ήθελα να τους εκθέσω» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΑνδριώτου για Καρολίνα και Μάριο: "Το ήξερα, αλλά δεν ήθελα να τους εκθέσω"
"Σίγουρα δεν είναι στημένο, γιατί τα παιδιά είχαν μια έλξη"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr