Νίκος Ξανθόπουλος: «Σε λίγο έρχομαι κι εγώ» είχε γράψει όταν πέθανε ο αδερφικός του φίλος, Ανέστης Βλάχος

13:34 - 22/01/2023

Έναν χρόνο μετά το σχόλιό του για τον θάνατο του κουμπάρου του, ο Νίκος Ξανθόπουλος «έφυγε» από τη ζωή

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Ξανθόπουλος: «Σε λίγο έρχομαι κι εγώ» είχε γράψει όταν πέθανε ο αδερφικός του φίλος

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Νίκος Ξανθόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός που έμεινε στη μνήμη των σινεφίλ ως «παιδί του λαού» νοσηλευόταν για πολύ καιρό με προβλήματα υγείας και άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτική κλινική του Αιγάλεω. Έναν χρόνο περίπου πριν, ο αδερφικός του φίλος […] Το άρθρο Νίκος Ξανθόπουλος: «Σε λίγο έρχομαι κι εγώ» είχε γράψει όταν πέθανε ο αδερφικός του φίλος εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Σε πλήρη λειτουργία το Χίθροου στο Λονδίνο - Συνεχίζονται τα προβλήματα με καθυστερήσεις και ακυρώσεις

Η Ιβάνκα Τραμπ προπονείται στο ζίου ζίτσου στη σχολή του συντρόφου της Ζιζέλ - Δείτε βίντεο

Το Ιράν αποκαλύπτει πυραυλικά συστήματα σε στρατηγικά νησιά του Κόλπου

Νύχτα αγωνίας στην Τουρκία για τον Ιμάμογλου - Μαραθώνιες απολογίες των κατηγορουμένων

Η Γαλλία καταδικάζει την εκτόξευση ρουκετών κατά του Ισραήλ από τον Λίβανο

Οι γιατροί αποκαλύπτουν: Δύο φορές κινδύνευσε η ζωή του Πάπα Φραγκίσκου στο νοσοκομείο