Νίκος Ξανθόπουλος: «Σε λίγο έρχομαι κι εγώ» είχε γράψει όταν πέθανε ο αδερφικός του φίλος, Ανέστης Βλάχος

13:34 - 22/01/2023

Έναν χρόνο μετά το σχόλιό του για τον θάνατο του κουμπάρου του, ο Νίκος Ξανθόπουλος «έφυγε» από τη ζωή

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Ξανθόπουλος: «Σε λίγο έρχομαι κι εγώ» είχε γράψει όταν πέθανε ο αδερφικός του φίλος

Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, Νίκος Ξανθόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός που έμεινε στη μνήμη των σινεφίλ ως «παιδί του λαού» νοσηλευόταν για πολύ καιρό με προβλήματα υγείας και άφησε την τελευταία του πνοή σε ιδιωτική κλινική του Αιγάλεω. Έναν χρόνο περίπου πριν, ο αδερφικός του φίλος […] Το άρθρο Νίκος Ξανθόπουλος: «Σε λίγο έρχομαι κι εγώ» είχε γράψει όταν πέθανε ο αδερφικός του φίλος εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Τουλάχιστον 8 Παλαιστίνιοι νεκροί σε επιδρομές του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη

Ο Μπάιντεν υπέγραψε 50 νομοσχέδια την παραμονή των Χριστουγέννων: Καθιερώνει τον καραφλό αετό το επίσημο πουλί των ΗΠΑ

Επιστολή του Ιράν στον ΟΗΕ: Δικαιολογημένη η πυραυλική μας επίθεση στο Ισραήλ

Βίντεο: Τα 110 του γενέθλια γιόρτασε ο γηραιότερος άνθρωπος του Ηνωμένου Βασιλείου - Η έπληξη που του επιφύλασσαν

Τουλάχιστον δύο νεκροί από πυρά ενόπλων σε εκδήλωση για την επαναλειτουργία νοσοκομείου στην Αϊτή

Snoop Dogg: Ετοιμάζεται να γίνει παππούς - Είναι ενθουσιασμένος, λέει η κόρη του