Νίκος Μουρατίδης: «Η Αλίκη είχε τη φωτογραφία της με τον τότε διάδοχο πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας»

13:26 - 22/01/2023

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη έδωσε ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος απάντησε για όλους και […] The post Νίκος Μουρατίδης: «Η Αλίκη είχε τη φωτογραφία της με τον τότε διάδοχο πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουρατίδης: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε καδράκι με τη φωτογραφία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας»

«Έχω συνεργαστεί με την Αλίκη. Μια φορά ήμασταν σπίτι της και συζητούσαμε για δουλειές στην κρεβατοκάμαρα...».

Διαβάστε το στο in.gr

Μουρατίδης: «Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε τη φωτογραφία της με τον τότε διάδοχο πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας» (vid)

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη έδωσε ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος απάντησε για όλους και για όλα.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Μουρατίδης: «Η Αλίκη είχε τη φωτογραφία της με τον τέως βασιλιά πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Νίκος Μουρατίδης σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη.Για όλους και για όλα μίλησε ο Νίκος Μουρατίδης σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη.«Έχω συνεργαστεί με την Αλίκη. Μια φορά ήμασταν σπίτι της και συζητούσαμε για δουλειές στην κρεβατοκάμαρα. Σηκώνομαι κάποια στιγμή να πάω στην τουαλέτα και μπήκα στη δικιά της. Είχε καδράκι τη φωτογραφία της με τον […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Μουρατίδης: «Η Αλίκη είχε τη φωτογραφία της με τον τότε διάδοχο πάνω από τη λεκάνη της τουαλέτας»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και την Ελένη Βουλγαράκη έδωσε ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος απάντησε για όλους και για όλα. «Έχω συνεργαστεί με την Αλίκη. Μια φορά ήμασταν σπίτι της και συζητούσαμε για δουλειές στην κρεβατοκάμαρα. Σηκώνομαι κάποια στιγμή να πάω στην τουαλέτα και μπήκα στη δικιά της. Είχε καδράκι τη φωτογραφία της με…

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»