Γιώργος Καραμίχος: «Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου»
18:34 - 21/01/2023
Σε μια σπάνια εξομολόγηση για την πρώτη φορά που έγινε μπαμπάς προχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος στην
To άρθρο Γιώργος Καραμίχος: «Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Καραμίχος: «Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου»
O Γιώργος Καραμίχος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που πέρασε στο παρελθόν
Διαβάστε το στο in.grΓιώργος Καραμίχος: «Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου»
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος, το απόγευμα του Σαββάτου, στην εκπομπή Μαμα-δες και την Τζένη […]
The post Γιώργος Καραμίχος: «Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιώργος Καραμίχος: «Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου»
Ο Γιώργος Καραμίχος έγινε πατέρας όταν ήταν μόλις 24 ετών και δήλωσε στην εκπομπή «Μαμά -δες» με παρουσιάστρια τη Τζένη Θεωνά ότι θα χαιρόταν να γινόταν παππούς. Η κόρη έχει σήμερα την ηλικία που είχε εκείνος όταν την απέκτησε. Το πρώτο του συναίσθημα όταν έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς ήταν «χαρά». «Το κατάλαβα από την […]
The post Γιώργος Καραμίχος: «Για πολλά διαστήματα δεν είχα το δικαίωμα να βλέπω το παιδί μου» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr