Τσάβι για Ντάνι Άλβες: «Είμαι σοκαρισμένος»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τσάβι για φυλάκιση του Ντάνι Άλβες: «Είμαι σοκαρισμένος, νιώθω άσχημα για αυτόν»
Ο προπονητής του και παλιός του συμπαίκτης στη Μπαρτσελόνα σχολίασε την φυλάκιση του Βραζιλιάνου αμυντικού
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΝτάνι Άλβες: «Απόλυτα σοκαρισμένος», δηλώνει ο Τσάβι
Χαρακτηριστικά ο Τσάβι ανέφερε για την υπόθεση του Ντάνι Άλβες: «Είμαι έκπληκτος, σοκαρισμένος. Απόλυτα σοκαρισμένος. Είναι θέμα της δικαιοσύνης και αυτή…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΤσάβι για τη φυλάκιση του Ντάνι Άλβες: «Είμαι σοκαρισμένος, νιώθω άσχημα για αυτόν»
Σοκαρισμένος δήλωσε πως είναι ο Τσάβι για τη φυλάκιση του Ντάνι Άλβες, ενώ επίσης ανέφερε πως νιώθει πολύ άσχημα για αυτόν. Για τη φυλάκιση του Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, μίλησε ο Τσάβι, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε. Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής αλλά και […]
The post Τσάβι για τη φυλάκιση του Ντάνι Άλβες: «Είμαι σοκαρισμένος, νιώθω άσχημα για αυτόν» appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε το στο aek1924.grΝτάνι Άλβες: «Απόλυτα σοκαρισμένος», δηλώνει ο Τσάβι
Στην υπόθεση του Ντάνι Άλβες αναφέρθηκε ο Τσάβι και παραδέχθηκε πως είναι σοκαρισμένος από την εξέλιξη.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο Cnn.grΤσάβι για τη φυλάκιση του Ντάνι Άλβες: «Είμαι σοκαρισμένος»
Τσάβι για τη φυλάκιση του Ντάνι Άλβες: «Είμαι σοκαρισμένος»
21/01/2023
Για τη φυλάκιση του Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, μίλησε ο Τσάβι, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε.
Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής αλλά και πρώην συμπαίκτης του Βραζιλιάνου δήλωσε πως είναι απόλυτα σοκαρισμένος με τις εξελίξεις, ενώ επίσης ανέφερε πως νιώθει πολύ άσχημα για αυτόν.
«Είμαι έκπληκτος, σοκαρισμένος. Απόλυτα σοκαρισμένος. Είναι θέμα της δικαιοσύνης και αυτή είναι που θα αποφασίσει. Δεν μπορούμε να μπούμε σε συζήτηση για το τι συνέβη. Όσο για τον Ντάνι, νιώθω πολύ άσχημα για αυτόν. Είμαι σε σοκ. Δεν μ
Διαβάστε το στο filathlos.grΤσάβι για Ντάνι Άλβες: «Είμαι σοκαρισμένος, νιώθω άσχημα για αυτόν»
Σοκαρισμένος δήλωσε πως είναι ο Τσάβι για τη φυλάκιση του Ντάνι Άλβες, ενώ επίσης ανέφερε πως νιώθει πολύ άσχημα για αυτόν. Για τη φυλάκιση του Ντάνι Άλβες, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση, μίλησε ο Τσάβι, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για το ματς της Μπαρτσελόνα με τη Χετάφε. Συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής αλλά και […]
The post Τσάβι για Ντάνι Άλβες: «Είμαι σοκαρισμένος, νιώθω άσχημα για αυτόν» first appeared on ThesSports.
Διαβάστε το στο thessports.gr