Αννίτα Πάνια: «Αν έκανα κάτω από 40% δεν πήγαινα ούτε στο περίπτερο από ντροπή»

17:32 - 21/01/2023

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ έδωσαν η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης. Η παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τα […] The post Αννίτα Πάνια: «Αν έκανα κάτω από 40% δεν πήγαινα ούτε στο περίπτερο από ντροπή» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αννίτα Πάνια: «Δεν πήγαινα ούτε στο περίπτερο από ντροπή, γινόμουν κουρέλι, υπέφερα»

Με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της εκπομπής τους «Έλεος» η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης παραχώρησαν από κοινού μια συνέντευξη στο περιοδικό OK! και μέσα σε όλα μίλησαν και για τα νούμερα τηλεθέασης και το πόσο αυτά τους επηρεάζουν. Η Αννίτα Πάνια παραδέχτηκε πως στο παρελθόν επηρεαζόταν σε μεγάλο βαθμό από αυτά και πως […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Αννίτα Πάνια: «Αν έκανα κάτω από 40% δεν πήγαινα ούτε στο περίπτερο από ντροπή»

Στα νούμερα τηλεθέασης αναφέρθηκε η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης σε συνέντευξη τους στο περιοδικό ΟΚ.Στα νούμερα τηλεθέασης αναφέρθηκε η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης σε συνέντευξη τους στο περιοδικό ΟΚ.«Εννοείται ότι κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης. Επειδή έχω ζήσει από το ξεκίνημά μου κιόλας πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, με στοίχειωσαν κιόλας. Το τοπίο πια έχει αλλάξει τελείως, το ξέρουμε όλοι. Τα μονοψήφια πια δεν κάνουν εντύπωση. Παλιά δεν θα […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Αννίτα Πάνια: «Δεν πήγαινα ούτε στο περίπτερο από ντροπή, γινόμουν κουρέλι, υπέφερα»

Με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της εκπομπής τους “Έλεος” η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης To άρθρο Αννίτα Πάνια: «Δεν πήγαινα ούτε στο περίπτερο από ντροπή, γινόμουν κουρέλι, υπέφερα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της εκπομπής τους “Έλεος” η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης παραχώρησαν από κοινού μια συνέντευξη στο περιοδικό OK! και τον Νίκο Γεωργιάδη και μέσα σε όλα μίλησαν και για τα νούμερα τηλεθέασης και το πόσο αυτά τους επηρεάζουν. Η Αννίτα Πάνια παραδέχτηκε πως στο παρελθόν επηρεαζόταν σε μεγάλο βαθμό […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»