Ντάνι Άλβες: «Έχω χάσει τους δύο πυλώνες της ζωής μου»

17:28 - 21/01/2023

Η Ισπανίδα σύζυγος του Ντάνι Άλβες με μήνυμά της στο Instagram ζήτησε να σεβαστούν την ιδιωτικότητα της αυτή την δύσκολη περίοδοΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ντάνι Άλβες: Το δραματικό μήνυμα της συζύγου του μετά την φυλάκισή του – «Έχω χάσει τους δύο πυλώνες της ζωής μου»

Ντάνι Άλβες: Η Τζοάνα Σανθ πριν από μια εβδομάδα έχασε την μητέρα της και τώρα βλέπει τον σύζυγό της πίσω από τα σίδερα της φυλακής. Το ένα «χτύπημα» πίσω από το άλλο σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Πριν από μια εβδομάδα έχασε τη μητέρα της και μόλις χθες Παρασκευή (20/1/2023) είδε τον σύζυγό της, Ντάνι Άλβες, […] Το άρθρο Ντάνι Άλβες: Το δραματικό μήνυμα της συζύγου του μετά την φυλάκισή του – «Έχω χάσει τους δύο πυλώνες της ζωής μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κωστής Σαββιδάκης: «Ήταν οι χειρότερες 18 μέρες της ζωής μου»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κωστής Σαββιδάκης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Γιώργο Μουλά. Μέσα σε όλα, […] The post Κωστής Σαββιδάκης: «Ήταν οι χειρότερες 18 μέρες της ζωής μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τα πλάνα Μεντιλίμπαρ και Αλμέιδα για ενδεκάδα - Οι σίγουροι και οι εκπλήξεις

Tα διηγήματα του Newsbomb.gr: «To μαχαίρι έσταζε... μέλι» - Διαβάστε το 4o μέρος «Άρτια παράνοια»

Kyodo: Πυρηνικές συνομιλίες του Ιράν με ΕΕ και Βρετανία στις 29 Νοεμβρίου

Ηλεκτρικό ρεύμα: Έρχεται αύξηση στους λογαριασμούς - Τι θα πληρώσετε

Κίνα: Αυτό είναι το πιο viral παντοπωλείο του κόσμου - Βρίσκεται 120 μέτρα πάνω από το έδαφος

Βιβλίο: «Ασκατασούνα – Ξέφτια ελευθερίας» του Μάνου Χατζηγιάννη