Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Διάβασα διάφορα δημοσιεύματα, δεν ισχύει αυτό, o σύζυγός μου με στηρίζει πολύ»

11:04 - 21/01/2023

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι έδωσε συνέντευξη στο ΟΚ! και στον Πάνο Τσουκαρά και μίλησε για την τηλεοπτική της επιστροφή στην εκπομπή […] The post Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Διάβασα διάφορα δημοσιεύματα, δεν ισχύει αυτό, o σύζυγός μου με στηρίζει πολύ» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Διάβασα διάφορα δημοσιεύματα, δεν ισχύει αυτό

“Ο σύζυγός μου με στηρίζει πολύ” δήλωσε η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Στο περιοδικό ΟΚ! και στον Πάνο Τσουκαρά μίλησε η Φλορίντα Πετρουτσέλι για την τηλεοπτική της επιστροφή και το δημοσιεύματα που είχαν γραφτεί. Έγραψαν ότι ο σύζυγός σου, Άρης Γούτος θα προτιμούσε να μη δουλεύεις για να είσαι κοντά στα παιδιά σας. Και εγώ διάβασα διάφορα ... Περισσότερα To άρθρο Φλορίντα Πετρουτσέλι: Διάβασα διάφορα δημοσιεύματα, δεν ισχύει αυτό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Τι απαντάει στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον σύζυγό της να δυσαρεστείται που επέστρεψε στην τηλεόραση

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιστροφή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Μega Kαλημέρα ξανά. Πώς αισθάνεσαι που συναντιέσαι και πάλι τηλεοπτικά με τη φίλη και κουμπάρα σου; Eίμαι πολύ χαρούμενη, δεν θα σου κρύψω πως μου είχε λείψει η δουλειά μου, γιατί την αγαπάω πολύ. Όταν […] The post Φλορίντα Πετρουτσέλι: Τι απαντάει στα δημοσιεύματα που ήθελαν τον σύζυγό της να δυσαρεστείται που επέστρεψε στην τηλεόραση appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»