Ο Βασίλης Τερλέγκας για τον πλειστηριασμό της μεζονέτας του: «Δεν μπορούσα να δουλέψω και να πληρώσω το δάνειο»
09:18 - 21/01/2023
Ο Βασίλης Τερλέγκας μίλησε στην Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη για τις περιπέτειες της υγείας του και την […]
The post Ο Βασίλης Τερλέγκας για τον πλειστηριασμό της μεζονέτας του: «Δεν μπορούσα να δουλέψω και να πληρώσω το δάνειο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βασίλης Τερλέγκας: Ο πλειστηριασμός και το πρόβλημα υγείας – «Δεν μπορούσα να δουλέψω και να πληρώσω το δάνειο»
Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες, ο Βασίλης Τερλέγκας έχασε το εξοχικό σπίτι που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη...
Διαβάστε το στο ZouglaΒασίλης Τερλέγκας για τον πλειστηριασμό: «∆εν έχασα κανένα σπίτι, κέρδισα τη ζωή µου»
Ο Βασίλης Τερλέγκας ανέφερε ότι το σοβαρό πρόβλημα υγείας τον ανάγκασε να σταματήσει τη δουλειά και έτσι δεν είχε να…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΒασίλης Τερλέγκας: Ο πλειστηριασμός και το πρόβλημα υγείας – «Δεν μπορούσα να δουλέψω και να πληρώσω το δάνειο»
Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες, ο Βασίλης Τερλέγκας έχασε το εξοχικό σπίτι που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη. Ο πλειστηριασμός έγινε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η πρώτη τιμή προσφοράς ήταν 170.000 ευρώ και τελικά πουλήθηκε 170.001 ευρώ. Ο Βασίλης Τερλέγκας μίλησε στη Σάσα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΒασίλης Τερλέγκας: Ο πλειστηριασμός και το πρόβλημα υγείας – «Δεν μπορούσα να δουλέψω και να πληρώσω το δάνειο»
Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες, ο Βασίλης Τερλέγκας έχασε το εξοχικό σπίτι που διατηρούσε στη
To άρθρο Βασίλης Τερλέγκας: Ο πλειστηριασμός και το πρόβλημα υγείας – «Δεν μπορούσα να δουλέψω και να πληρώσω το δάνειο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒασίλης Τερλέγκας: Ο πλειστηριασμός & το πρόβλημα υγείας – «Μου πήραν το σπίτι πριν από λίγες μέρες -Δεν μπορούσα να δουλέψω και να πληρώσω το δάνειο»
Όπως έγινε γνωστό πριν μερικές μέρες, ο Βασίλης Τερλέγκας έχασε το εξοχικό σπίτι που διατηρούσε στη Θεσσαλονίκη. Ο πλειστηριασμός έγινε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η πρώτη τιμή προσφοράς ήταν 170.000 ευρώ και τελικά πουλήθηκε 170.001 ευρώ. Ο Βασίλης Τερλέγκας μίλησε στο ένθετο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΒασίλης Τερλέγκας για πλειστηριασμό: Θα κάτσω εγώ να πεθάνω για το σπίτι;
∆εν έχασα κανένα σπίτι, κέρδισα τη ζωή µου. ∆εν ήταν μεγάλη δόση. Μου το είχαν φτιάξει έτσι ώστε να μπορώ να πληρώνω. Το σπίτι μου το πήραν πριν από λίγες μέρες. Εγώ είμαι από τα Καλάβρυτα, στην Πελοπόννησο, δεν είχα καμιά δουλειά να αγοράσω σπίτι στη Θεσσαλονίκη»Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
Διαβάστε το στο eretikos.gr