Μάρκος Λεζές: «Πήγα να κάνω εξετάσεις και μου βρήκαν ότι έχω καρκίνο βαρβάτο»

20:10 - 20/01/2023

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Μάρκος Λεζές στην κάμερα του Πρωινού την Παρασκευή στον ΑΝΤ1. Μέσα σε […] The post Μάρκος Λεζές: «Πήγα να κάνω εξετάσεις και μου βρήκαν ότι έχω καρκίνο βαρβάτο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μεγάλο Σταυρό σηκώνει ο Μάρκος Λεζές: «Εγώ πήγα για μια εξέταση ρουτίνας και οι γιατροί μου βρήκαν προχωρημένο καρκίνο»

Το παράπονό του από την τηλεόραση και το θέατρο εξέφρασε ο Μάρκος Λεζές ενώ εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. «Απέχω από την τηλεόραση και το θέατρο, τα μπούχτισα πια, δεν μπορώ. Η τηλεόραση έχει γίνει πια μια κρεατομηχανή, όπου αλέθουν και τους ηθοποιούς και όλα. Με ενοχλεί να βλέπω ηθοποιούς που δεν είναι ηθοποιοί. […] The post Μεγάλο Σταυρό σηκώνει ο Μάρκος Λεζές: «Εγώ πήγα για μια εξέταση ρουτίνας και οι γιατροί μου βρήκαν προχωρημένο καρκίνο» appeared first on NewSide.gr.

Διαβάστε το στο Newside.gr

Μάρκος Λεζές: «Πήγα για εξετάσεις και βρήκαν ότι έχω καρκίνο βαρβάτο»

«Αν δεν τον προλάβεις, χαιρετίσματα...»

Διαβάστε το στο in.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε