Ψευτογιατρός: «Του είπε ότι θα τρέχει κι ο πατέρας μου σερνόταν» – Αποκαλυπτική μαρτυρία για 58χρονο που πέθανε
19:08 - 20/01/2023
«Του είπε ότι θα τρέχει στα γήπεδα και ο πατέρας μου σερνόταν στις σκάλες», λέει μιλώντας στο newsit.gr, η κόρη ενός 58χρονου άνδρα που έπεσε θύμα απάτης από τον ψευτογιατρό και τώρα πια δεν βρίσκεται στη ζωή! Η γνωριμία με τον ψευτογιατρό έγινε μέσω ενός κοινού γνωστού, με τον πατέρα της να έχει διαγνωσθεί με ... Περισσότερα
To άρθρο Ψευτογιατρός: «Του είπε ότι θα τρέχει κι ο πατέρας μου σερνόταν» – Αποκαλυπτική μαρτυρία για 58χρονο που πέθανε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Του είπε ότι θα τρέχει κι ο πατέρας μου σερνόταν» – Αποκαλυπτική μαρτυρία για 58χρονο νεκρό ασθενή του ψευτογιατρού
«Του είπε ότι θα τρέχει στα γήπεδα και ο πατέρας μου σερνόταν στις σκάλες», λέει μιλώντας στο newsit.gr, η κόρη ενός 58χρονου άνδρα που έπεσε θύμα απάτης από τον ψευτογιατρό και τώρα πια δεν βρίσκεται στη ζωή! Η γνωριμία με τον ψευτογιατρό έγινε μέσω ενός κοινού γνωστού, με τον πατέρα της να έχει διαγνωσθεί με […]
Διαβάστε το στο irafina.gr