Ψευτογιατρός: «Του είπε ότι θα τρέχει κι ο πατέρας μου σερνόταν» – Αποκαλυπτική μαρτυρία για 58χρονο που πέθανε

19:08 - 20/01/2023

«Του είπε ότι θα τρέχει στα γήπεδα και ο πατέρας μου σερνόταν στις σκάλες», λέει μιλώντας στο newsit.gr, η κόρη ενός 58χρονου άνδρα που έπεσε θύμα απάτης από τον ψευτογιατρό και τώρα πια δεν βρίσκεται στη ζωή! Η γνωριμία με τον ψευτογιατρό έγινε μέσω ενός κοινού γνωστού, με τον πατέρα της να έχει διαγνωσθεί με ... Περισσότερα To άρθρο Ψευτογιατρός: «Του είπε ότι θα τρέχει κι ο πατέρας μου σερνόταν» – Αποκαλυπτική μαρτυρία για 58χρονο που πέθανε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Του είπε ότι θα τρέχει κι ο πατέρας μου σερνόταν» – Αποκαλυπτική μαρτυρία για 58χρονο νεκρό ασθενή του ψευτογιατρού

«Του είπε ότι θα τρέχει στα γήπεδα και ο πατέρας μου σερνόταν στις σκάλες», λέει μιλώντας στο newsit.gr, η κόρη ενός 58χρονου άνδρα που έπεσε θύμα απάτης από τον ψευτογιατρό και τώρα πια δεν βρίσκεται στη ζωή! Η γνωριμία με τον ψευτογιατρό έγινε μέσω ενός κοινού γνωστού, με τον πατέρα της να έχει διαγνωσθεί με […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Προϋπολογισμός: Άνω των 12 δισ. ευρώ το πρωτογενές πλεόνασμα του 11μήνου 2024

Η Eva Longoria φορά μπικίνι τα Χριστούγεννα και δηλώνει «εκτός γραφείου»

Μαρούσι: Ποινική δίωξη στους 4 που επιτέθηκαν με λοστάρι σε 2 ανήλικους

Ο Λευτέρης Πανταζής προκαλεί «Ταραχή» στο ΟΠΑΠ Game Time

Groupama Ασφαλιστική: Εξαγορά της ασφαλιστικής εταιρείας Group Μέριμνα από την Be.Brokers

Σάκκαρη: «Πέρασα καλά όταν ήμουν εκτός tour»