Εορτολόγιο Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 – Αγία Αγνή

17:08 - 20/01/2023

Το Εορτολόγιο του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου 2023. Ποιοι Άγιοι Γιορτάζουν Σήμερα: Ο Όσιος Μάξιμος ο Ομολογητής. Ο Άγιος Νεόφυτος ο Μάρτυρας. Ο Άγιος Πάτροκλος ο Μάρτυρας. Η Αγία Αγνή η Μάρτυς. Ο Όσιος Μάξιμος ο Γραικός. Ο Άγιος Νεόφυτος ο Μάρτυρας. Οι Άγιοι Ευγένιος, Ουαλεριανός, Κάνδιδος και Ακύλας οι εκ Τραπεζούντας Μάρτυρες. Το άρθρο Εορτολόγιο Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 – Αγία Αγνή εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε Περισσότερα στο ekklisiaonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ταύρος: Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον ηλιακό 10ο οίκο σου αλλά μια νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα. Βιώνεις μια έκρηξη προσωπικής ενέργειας που σε βοηθά στην ... Περισσότερα To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Εορτολόγιο 21 Ιανουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Τι γιορτάζει η Ορθόδοξη ΕκκλησίαΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τα ζώδια το Σάββατο 21 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια ; ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Δυναμικούς, δραστήριους και με εσωτερική ένταση που σας δίνει δύναμη και πάθος για να διεκπεραιώσετε θέματα που αφορούν σε εκκρεμότητες πάσης φύσεως σας βρίσκει η ημέρα. Ετοιμοι για δράση, τόσο στα επαγγελματικά όσο και […] Το άρθρο Τα ζώδια το Σάββατο 21 Ιανουαρίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

O καιρός του Σαββάτου 21 Ιανουαρίου

Στα δυτικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες.Στα δυτικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες.Τα φαινόμενα βαθμιαία θα επεκταθούν στα κεντρικά και βόρεια ενώ στα δυτικά και τα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρά. Στις υπόλοιπες περιοχές παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα για τοπικές βροχές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της ηπειρωτικής χώρας και πρόσκαιρα στα βορειοδυτικά ημιορεινά. Οι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, To άρθρο Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 21 Ιανουαρίου

Κριός Ο Ήλιος μόλις ξεκίνησε τη διέλευση του στον ηλιακό 11ο οίκο σου και μια νέα Σελήνη εμφανίζεται στον ίδιο ηλιακό τομέα σήμερα. Είναι μια εποχή έμπνευσης για νέες ιδέες και στόχους και για μια πιο εγκάρδια επιδίωξη των στόχων ευτυχίας σου. Η αίσθηση της συνύπαρξης και της σύνδεσης είναι ισχυρή και η συναισθηματική ικανοποίηση […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ekklisiaonline.gr

Στέψη Βασιλιά Καρόλου Γ’: Ο Όρκος στην Εκκλησία και οι Ορθόδοξοι Ύμνοι (ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΥΡΩΝΑΣ ΤΩΡΑ: Εκκλησία και λαός υποδέχτηκαν την ευωδιαστή Τιμία Κάρα του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Το ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ της Κυριακής του Παραλύτου

Τελέστηκε το Σαρανταημερο Μνημόσυνο του Γέροντος Εφραιμ Δικαιου

ΛΑΡΙΣΑ: Παράκληση στον Άγιο Νικηφόρο τον λεπρό στις 17 ΜαΪου – Εσπερινό κήρυγμα

Εορτολόγιο Κυριακή 7 Μαΐου 2023