Βαλέρια Κουρούπη για Εκείνες Κι Εγώ: «Είπε μπροστά μου… το κοριτσάκι δεν μπορεί, θα μας κρεμάσουν κουδούνια»
15:18 - 20/01/2023
Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Βαλέρια Κουρούπη. Η γνωστή ηθοποιός, που […]
The post Βαλέρια Κουρούπη για Εκείνες Κι Εγώ: «Είπε μπροστά μου… το κοριτσάκι δεν μπορεί, θα μας κρεμάσουν κουδούνια» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βαλέρια Κουρούπη: «Παραγωγός είπε μπροστά μου "το κοριτσάκι δεν μπορεί, θα μας κρεμάσουν κουδούνια»
«"Μια χαρά θα τον κάνει τον ρόλο" της είπε ο Γιάννης Μπέζος» δήλωσε για τη συμμετοχή της στο «Εκείνες Κι Εγώ» - Δείτε βίντεο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΒαλέρια Κουρούπη: Παραγωγός είπε μπροστά μου στον Γιάννη Μπέζο «το κοριτσάκι δεν μπορεί»
Η ηθοποιός για τη συμμετοχή της στο «Εκείνες Κι Εγώ» και τη στήριξη που είχε από τον πρωταγωνιστή της σειράς
Διαβάστε το στο news.grΒαλέρια Κουρούπη: «Παραγωγός είπε μπροστά μου “το κοριτσάκι δεν μπορεί”»
Η Βαλέρια Κουρούπη μίλησε για τη σειρά «Εκείνες Κι Εγώ» και αποκάλυψε την ατάκα που άκουσε από παραγωγό της σειράς.
Διαβάστε το στο neolaia.grΚουρούπη για Εκείνες Κι Εγώ: "Είπε μπροστά μου… το κοριτσάκι δεν μπορεί, θα μας κρεμάσουν κουδούνια"
"Μια χαρά θα τον κάνει τον ρόλο, της είπε ο Γιάννης Μπέζος"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr