Αλέξης Παππάς: «Διαφημίζεις τον εαυτό σου για έξυπνο για να ξαναμπείς στο Survivor» – Τζέιμς Καφετζής: «Μου είπαν ότι με κράζεις πάλι»
13:16 - 20/01/2023
Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα, για να σχολιάσει τις εξελίξεις στο Survivor All Star αλλά […]
The post Αλέξης Παππάς: «Διαφημίζεις τον εαυτό σου για έξυπνο για να ξαναμπείς στο Survivor» – Τζέιμς Καφετζής: «Μου είπαν ότι με κράζεις πάλι» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κόντρα Αλέξη Παππά – Τζέιμς Καφετζή: «Τραβάς στην προσοχή για να ξαναμπείς στο Survivor» – «Μου είπαν ότι με κράζεις πάλι»
Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», για να σχολιάσει τις εξελίξεις στο Survivor All Star αλλά και για να απαντήσει στα όσα είπε ο Τζέιμς Καφετζής για εκείνον το περασμένο Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor, καλεσμένος στο «Χαμογέλα και πάλι», δήλωσε πως βρέθηκε πρόσφατα για φαγητό με τον Αλέξη Παππά και τον αρχισυντάκτη του Survivor, Δημήτρη Παυλιδάκη, όπου ο τελευταίος ανέφερε ότι οι δύο παίκτες είναι οι μόνοι που θα μπορούσαν να παίξουν και στο αμερικάνικο format του reality επιβίωσης. Ο Αλέξης Παππάς απάντησε μέσα από το Instagram, διαψεύδοντας την είδηση και καλεσμένος στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου δήλωσε: «Ο Τζέιμς έχει ένα προηγούμενο
Διαβάστε το στο Newsbeast.grNέα κόντρα Παππά-Καφετζή: «Διαφημίζεις τον εαυτό σου για έξυπνο για να ξαναμπείς στο Survivor» – «Μου είπαν ότι με κράζεις πάλι»
Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα, για να σχολιάσει τις εξελίξεις στο Survivor All Star αλλά και για να απαντήσει στην αναφορά που έκανε ο Τζέιμς Καφετζής στο όνομά του το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μέσα από το «Χαμογέλα και Πάλι».Ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα, για να σχολιάσει τις εξελίξεις στο Survivor All Star αλλά και για να απαντήσει στην αναφορά που έκανε ο Τζέιμς Καφετζής στο όνομά του το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μέσα από το «Χαμογέλα και Πάλι».Συγκεκριμένα, ο 26χρονος πρώην παίκτης του Survivor, καλεσμένος στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλέξης Παππάς και Τζέιμς Καφετζής «έλυσαν» τις διαφορές τους on air: «Διαφημίζεις τον εαυτό σου για έξυπνο για να ξαναμπείς στο Survivor» – «Μου είπαν ότι με κράζεις πάλι»
Δείτε τους διαλόγους
Διαβάστε το στο news.gr