Η Βρισηίδα Ανδριώτου απαντά για τη Μαίη Εμμανουηλίδου: «Έχουν γίνει πολλά, αλλά δεν έχω αποδείξεις»
12:28 - 20/01/2023
Στις δηλώσεις που έκανε η Μαίη Εμμανουηλίδου στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» απάντησε σήμερα η Βρισηίδα Ανδριώτου στον αέρα της εκπομπής […]
The post Η Βρισηίδα Ανδριώτου απαντά για τη Μαίη Εμμανουηλίδου: «Έχουν γίνει πολλά, αλλά δεν έχω αποδείξεις» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βρισηίδα Ανδριώτου: «Είχαν γίνει πολλά με τη Μαίη αλλά δεν έχω αποδείξεις, οπότε θα βγω πάλι εγώ η κακιά»
Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την άλλοτε συμπαίκτριά της και απάντησε στα σχόλια που έκανε για την ίδια και τον Σπύρο Μαρτίκα
Διαβάστε το στο ProtoThema.grSurvivor All Star – Βρισηίδα Ανδριώτου: «Είχαν γίνει πολλά, αλλά δεν έχω αποδείξεις, οπότε θα βγω πάλι εγώ η κακιά»
Η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκε και σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό Μας». Η πρώην παίκτρια του Survivor
To άρθρο Survivor All Star – Βρισηίδα Ανδριώτου: «Είχαν γίνει πολλά, αλλά δεν έχω αποδείξεις, οπότε θα βγω πάλι εγώ η κακιά» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr