Γιώργος Λιάγκας για Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Παλιά με αγαπούσε, τώρα δεν με αγαπάει και δεν ξέρω τι έχει αλλάξει»

12:18 - 20/01/2023

Απάντηση στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μετά τις αναρτήσεις που έκανε για τα θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών και την To άρθρο Γιώργος Λιάγκας για Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Παλιά με αγαπούσε, τώρα δεν με αγαπάει και δεν ξέρω τι έχει αλλάξει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας: Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παλιά με αγαπούσε πολύ, τώρα δεν ξέρω γιατί δεν με αγαπάει

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μέσω μιας σειράς instastories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε ξεκάθαρο πως πάντα θα στέκεται στο πλευρό των θυμάτων κακοποιητικών συμπεριφορών ακόμα και αν χρειαστεί να έρθει σε ρήξη με όλο το ελληνικό θέατρο. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε μεταξύ άλλων: «Η Ζέτα Δούκα, η Κατερίνα Γερονικολού, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Κατερίνα Λέχου και η Φαίη Ξυλά βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν ανοιχτά για αντιδεολογικές συμπεριφορές, ψυχολογική βία και εργασιακό εκφοβισμό. Θα είμαι πάντα δίπλα στα θύματα και θα τα υπερασπίζομαι με όποιο τρόπο μπορώ ακόμα και αν χρειαστεί να έρθω σε ρήξη με όλο το ελληνικό θέατρο. Μέσ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Γιώργος Λιάγκας για Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Παλιά με αγαπούσε, τώρα δεν με αγαπάει και δεν ξέρω τι έχει αλλάξει»

Απάντηση στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μετά τις αναρτήσεις που έκανε για τα θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών και την απόφασή της να στέκεται πάντα στο πλευρό τους, έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τον «αέρα» του Πρωινού. Απάντηση στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μετά τις αναρτήσεις που έκανε για τα θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών και την απόφασή της να στέκεται πάντα στο πλευρό τους, έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τον «αέρα» του Πρωινού. «Έχω μία μεγάλη απορία, που πραγματικά τη ρωτάω δημόσια στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που παλιά με αγαπούσε πάρα πολύ και τώρα δεν […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιώργος Λιάγκας: «Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παλιά με αγαπούσε πολύ, τώρα δεν ξέρω γιατί δεν με αγαπάει»

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με αφορμή τις αναρτήσεις που έκανε η ηθοποιός για τα θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών. Αρχικά, ο […] The post Γιώργος Λιάγκας: «Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παλιά με αγαπούσε πολύ, τώρα δεν ξέρω γιατί δεν με αγαπάει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Λιάγκας για Αναστασοπούλου: “Παλιά με αγαπούσε πολύ, τώρα δεν ξέρω γιατί δε με αγαπάει”

Ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” έδωσε μια απάντηση στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, μετά τις αναρτήσεις που έκανε η ηθοποιός για τα θύματα κακοποιητικών συμπεριφορών και την απόφασή της να τα στηρίζει. «Έχω μία μεγάλη απορία, που πραγματικά τη ρωτάω δημόσια στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, που παλιά με αγαπούσε πάρα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Γιώργος Λιάγκας: "Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παλιά με αγαπούσε πολύ, τώρα δεν ξέρω γιατί δεν με αγαπάει"

"Εμείς εδώ είμαστε για να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»