Νέα επιστολή Ράμμου στην Επιτροπή Θεσμών: Συνταγματικό μου καθήκον να ενημερώσω

12:08 - 20/01/2023

Επανέρχεται στο θέμα της ενημέρωσης της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πρόεδρος της ΑΔΑΕ: «Συνταγματικό μου καθήκον να ενημερώσω τη Βουλή»

Ο πρόεδρος ΑΔΑΕ, ο Χρήστος Ράμμος  με νέα του επιστολή προς τον πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, Θανάση Μπούρα, τονίζει ότι αποτελεί συνταγματικό του καθήκον η ενημέρωση του Κοινοβουλίου. Ο κ. Ράμμος σημειώνει ότι εκ του νόμου «οφείλει προς επιτέλεση του συνταγματικού του καθήκοντος, το οποίο του ανέθεσε η Διάσκεψη των Προέδρων […] The post Πρόεδρος της ΑΔΑΕ: «Συνταγματικό μου καθήκον να ενημερώσω τη Βουλή» appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

Συντάξεις Ιανουαρίου 2025: Νωρίτερα η πληρωμή τους - Πότε θα γίνει η καταβολή

Αυτή είναι η επόμενη μέρα του ΣΥΡΙΖΑ: Επανακάμπτει ο Τεμπονέρας, «σπάει ο πάγος» με Κοτζιά

Τα σχέδια των καναλιών για τη μυθοπλασία – Ποιες σειρές «περιμένουν» στα συρτάρια

Ειρήνη Μουρτζούκου: Μέλος κυκλώματος εμπορίας βρεφών; Είχε κανονίσει να πουλήσει δυο από τα βρέφη

Συντάξεις Δεκεμβρίου 2024: Σήμερα το δεύτερο μεγάλο κύμα πληρωμών σε 1,7 εκατ. συνταξιούχους

Ειρήνη Μουρτζούκου: Οι διαφορές της ιατροδικαστικής με το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου