Bίκυ Καγιά για Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν μιλάω μαζί της. Δεν μιλούσαμε ποτέ»
08:26 - 20/01/2023
Στην εκπομπή Μega Καλημέρα μίλησε η Βίκυ Καγιά. Παρόλο που η παρουσιάστρια ταλαιπωρείται από φαρυγγίτιδα απάντησε στις ερωτήσεις της ρεπόρτερ. Η ίδια απάντησε πως δεν θέλει να μπλεχτεί σε καμία κόντρα όσο αφορά τη φήμη πως το Shopping Star θα το παρουσιάζει η Ζενεβιέβ Μαζαρί. «Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Οι συζητήσεις φαίνονται μετά τον […]
The post Bίκυ Καγιά για Σοφία Χατζηπαντελή: «Δεν μιλάω μαζί της. Δεν μιλούσαμε ποτέ» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Καγιά: «Με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν μιλάω, αλλά δεν μιλούσα και ποτέ»
Η Βίκυ Καγιά έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα»...
Διαβάστε το στο ZouglaΒίκυ Καγιά: «Με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν μιλάω, αλλά δεν μιλούσα και ποτέ»
Η Βίκυ Καγιά έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και απάντησε στις ερωτήσεις για το Shopping Star, το GNTM, αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντελή. «Δεν ξέρω τι γράφεται για το Shopping Star και δεν με απασχολεί κιόλας. Να είναι όλοι καλά, να πηγαίνουν καλά, να έχουν την υγεία τους και να είναι ευτυχισμένοι. Εγώ […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΒίκυ Καγιά: «Με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν μιλάω, αλλά δεν μιλούσα και ποτέ»
Για το Shopping Star, το GNTM, αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε η Βίκυ Καγιά στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.Για το Shopping Star, το GNTM, αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντελή μίλησε η Βίκυ Καγιά στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών.«Δεν ξέρω τι γράφεται για το Shopping Star και δεν με απασχολεί κιόλας. Να είναι όλοι καλά, να πηγαίνουν καλά, να έχουν την υγεία τους και να είναι ευτυχισμένοι. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΒίκυ Καγιά: «Με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν μιλάω, αλλά δεν μιλούσα και ποτέ»
Δηλώσεις στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε η Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο και παρουσιάστρια απάντησε για το Shopping Star, το […]
The post Βίκυ Καγιά: «Με τη Σοφία Χατζηπαντελή δεν μιλάω, αλλά δεν μιλούσα και ποτέ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr