Γεωργιάδης στον «Ε.Τ.»: Πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του
09:27 - 26/01/2020
Να μη χάσουν το… τρένο της ένταξης στο πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους πλειστηριασμούς, που ισχύει έως την 30ή Απριλίου, καλεί ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδωνις Γεωργιάδης, όσους πολίτες αισθάνονται ανασφάλεια για την οικονομική τους κατάσταση. Ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας, που θα το διαδεχθεί, θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από ό,τι έχουμε… Read more »
The post Γεωργιάδης στον «Ε.Τ.»: Πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του appeared first on Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεωργιάδης: Πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του
Να μπουν, όσοι δικαιούνται, στην πλατφόρμα για την προστασία της πρώτης κατοικίας με το ισχύον πλαίσιο μέχρι τις 30 Απριλίου,…
Διαβάστε το στο NewsBombΆδωνις Γεωργιάδης: «Πρώτο μου μέλημα ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του»
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά στους πλειστηριασμούς...
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΆδ. Γεωργιάδης: Πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης προτρέπει να μπουν, όσοι δικαιούνται, στην πλατφόρμα για την προστασία της πρώτης κατοικίας με το ισχύον πλαίσιο μέχρι τις 30 Απριλίου.
«Το πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του. Η αγωνία μου είναι να μπουν όσοι δικαιούνται στην πλατφόρμα πριν τις 30 Απριλίου», τονίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής».
Ο κ. Γεωργιάδης σημειώνει ότι η συζήτηση για τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα, που θα ισχύσει από την 1η Μαΐου, είναι εν εξελίξει με τους θεσμούς και δεν υπάρχει ακόμη έτοιμο σχέδιο νόμου. Ωστόσο, τονίζει ότι θα είναι «κάτι τελείως διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα».
Για τις αλλαγ
Διαβάστε το στο thestival.grΓεωργιάδης: Πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του
Να μπουν, όσοι δικαιούνται, στην πλατφόρμα για την προστασία της πρώτης κατοικίας με το ισχύον πλαίσιο μέχρι τις 30 Απριλίου, προτρέπει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.«Το πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του. Η αγωνία μου είναι να μπουν όσοι δικαιούνται στην πλατφόρμα πριν τις 30 Απριλίου», τονίζει σε
www.ert.gr
Διαβάστε το στο ert.grΓεωργιάδης: Πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του
Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες να μπουν, όσοι δικαιούνται, στην πλατφόρμα για την προστασία της πρώτης
The post Γεωργιάδης: Πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του appeared first on TheCaller.Gr.
Διαβάστε το στο thecaller.grΜέγας υποκριτής ο Άδωνης: «Πρώτο μου μέλημα ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του»
Όλοι θυμούνται την κυνική δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη πριν από δύο εβδομάδες, όπου είχε πει στις 30 Απριλίου σταματά η προστασία της πρώτης κατοικίας λέγοντας πως“τα λέω από τώρα για να μη χαλάσουμε τις καρδιές”!
Διαβάστε το στο documentonews.grΓεωργιάδης: Πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του
Να μπουν, όσοι δικαιούνται, στην πλατφόρμα για την προστασία της πρώτης κατοικίας με το ισχύον πλαίσιο μέχρι τις 30 Απριλίου, προτρέπει ο υπουργός Ανάπτυξης.
Διαβάστε το στο thetoc.grΓεωργιάδης: Πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του
Να μπουν, όσοι δικαιούνται, στην πλατφόρμα για την προστασία της πρώτης κατοικίας με το ισχύον πλαίσιο μέχρι τις 30 Απριλίου, προτρέπει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. «Το πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του. Η αγωνία μου είναι να μπουν όσοι δικαιούνται στην πλατφόρμα πριν τις 30 Απριλίου», τονίζει […]
Διαβάστε το στο neaselida.grΑδ. Γεωργιάδης: Πρώτο μέλημα «να σώσει ο κόσμος τα σπίτια του»
Να μπουν, όσοι δικαιούνται, στην πλατφόρμα για την προστασία α’ κατοικίας με το ισχύον πλαίσιο μέχρι τις 30 Απριλίου, προτρέπει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. «Το πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του. Η αγωνία μου είναι να μπουν όσοι δικαιούνται στην πλατφόρμα πριν τις 30 Απριλίου», τονίζει σε […]
Διαβάστε το στο mononews.grΆδωνις Γεωργιάδης: Για αυτό που προσπαθώ πρώτα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του
Ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σε πρόσφατη συνέντευξή του απηύθυνε έκκληση σε όσους πολίτες το δικαιούνται να ενταχθούν στην ειδική πλατφόρμα για την προστασία της α’ κατοικίας μέχρι τις 30 Απριλίου. Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» δήλωσε οτι «το πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του. Η αγωνία μου […]
The post Άδωνις Γεωργιάδης: Για αυτό που προσπαθώ πρώτα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΑ. Γεωργιάδης: Πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του.
Σε συνέντευξη του στην Ιωάννη Φεντούρη στον Ελεύθερο Τύπο, ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε εκτενή αναφορά στους πλειστηριασμούςκαι την προστασία της…
Διαβάστε το στο Cnn.grΆδ. Γεωργιάδης: Πρώτο μου μέλημα να σώσει ο κόσμος τα σπίτια του
Να μπουν, όσοι δικαιούνται, στην πλατφόρμα για την προστασία της πρώτης κατοικίας με το ισχύον πλαίσιο μέχρι τις 30 Απριλίου, προτρέπει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης. «Το πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του. Η αγωνία μου είναι να μπουν όσοι δικαιούνται στην πλατφόρμα πριν τις 30 Απριλίου», τονίζει […]
Άδ. Γεωργιάδης: Πρώτο μου μέλημα να σώσει ο κόσμος τα σπίτια του on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.grΆδωνις Γεωργιάδης: «Πρώτο μου μέλημα ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του»
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε αναφορά στους πλειστηριασμούς και την προστασία της πρώτης κατοικίας. Συγκεκριμένα, κ. Γεωργιάδης είπε ότι: «Σκοπίμως δεν θέλω να μιλάμε πολύ για τον Πτωχευτικό Κώδικα, που θα ψηφίσουμε περί τις 30 Απριλίου και θα ισχύσει από 1ης Μαΐου και μετά, διότι φοβάμαι ότι πάρα πολύς κόσμος, […]
Διαβάστε το στο Άδ. Γεωργιάδης: Πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του
Να μπουν, όσοι δικαιούνται, στην πλατφόρμα για την προστασία της πρώτης κατοικίας με το ισχύον πλαίσιο μέχρι τις 30 Απριλίου, προτρέπει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
The post Άδ. Γεωργιάδης: Πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του appeared first on analitis.gr.
Διαβάστε το στο analitis.grΓεωργιάδης: Πρώτο μέλημα να σώσει ο κόσμος τα σπίτια του
Προτεραιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη είναι η προστασία της πρώτης κατοικίας.Να μπουν, όσοι δικαιούνται, στην πλατφόρμα για την προστασία της πρώτης κατοικίας με το ισχύον πλαίσιο μέχρι τις 30 Απριλίου, προτρέπει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Το πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του. Η αγωνία μου είναι να μπουν όσοι δικαιούνται στην πλατφόρμα πριν τις 30 Απριλίου», τονίζει σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής».
Ο κ. Γεωργιάδης σημειώνει ότι η συζήτηση για τον νέο Πτωχευτικό Κώδικα, που θα ισχύσει από την 1η Μαΐου, είναι εν εξελίξει με τους θεσμούς και δεν υπάρχει ακόμη έτοιμο σχέδιο νόμου. Ωστόσο, τονίζει ότι θα είναι
Διαβάστε το στο ieidiseis.grΓεωργιάδης: Πρώτο μου μέλημα είναι ο κόσμος να σώσει τα σπίτια του
Να μπουν, όσοι δικαιούνται, στην
πλατφόρμα για την προστασία της πρώτης
κατοικίας με το ισχύον πλαίσιο μέχρι τις 30...
Διαβάστε το στο ekriti.gr