Θοδωρής Αθερίδης: «Ξέρω ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με αγαπάει»

07:58 - 19/01/2023

Με αφορμή την παράσταση Μαθήματα Κωμωδίας βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης στο στο Μικρό Παλλάς και εκεί τον συνάντησε η κάμερα του Happy […] The post Θοδωρής Αθερίδης: «Ξέρω ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με αγαπάει» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Αθερίδης: Η αντίδραση on camera στις δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος ρωτήθηκε για τα σχόλια που έκανε πρόσφατα για εκείνον η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Να θυμίσουμε ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης για τον Γιώργο Κιμούλη και την επιστροφή του στο θέατρο. «Βγαίνουν άνθρωποι, […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Θοδωρής Αθερίδης: «Αποκλείεται η Πηνελόπη Αναστασοπούλου να είπε κακό πράγμα για εμένα, ξέρω ότι με αγαπάει»

Τον Θοδωρή Αθερίδη, που τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο,  συνάντησε η κάμερα του Happy To άρθρο Θοδωρής Αθερίδης: «Αποκλείεται η Πηνελόπη Αναστασοπούλου να είπε κακό πράγμα για εμένα, ξέρω ότι με αγαπάει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε