Θοδωρής Αθερίδης: «Ξέρω ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με αγαπάει»
07:58 - 19/01/2023
Με αφορμή την παράσταση Μαθήματα Κωμωδίας βρέθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης στο στο Μικρό Παλλάς και εκεί τον συνάντησε η κάμερα του Happy […]
The post Θοδωρής Αθερίδης: «Ξέρω ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με αγαπάει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θοδωρής Αθερίδης: Η αντίδραση on camera στις δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου
Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»μίλησε ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος ρωτήθηκε για τα σχόλια που έκανε πρόσφατα για εκείνον η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Να θυμίσουμε ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης για τον Γιώργο Κιμούλη και την επιστροφή του στο θέατρο. «Βγαίνουν άνθρωποι, […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΘοδωρής Αθερίδης: «Αποκλείεται η Πηνελόπη Αναστασοπούλου να είπε κακό πράγμα για εμένα, ξέρω ότι με αγαπάει»
Τον Θοδωρή Αθερίδη, που τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο επίκεντρο, συνάντησε η κάμερα του Happy
To άρθρο Θοδωρής Αθερίδης: «Αποκλείεται η Πηνελόπη Αναστασοπούλου να είπε κακό πράγμα για εμένα, ξέρω ότι με αγαπάει» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr