Ελένη Καστάνη: «Σε εκείνα τα γυρίσματα ήμουν έγκυος κι έχασα το παιδάκι»

14:45 - 19/10/2019

Η Ελένη Καστάνη γύρισε τον χρόνο πίσω, στο Dot, και θυμήθηκε πολλές άγνωστες και άκρως ενδιαφέρουσες ιστορίες από την τηλεοπτική […] The post Ελένη Καστάνη: «Σε εκείνα τα γυρίσματα ήμουν έγκυος κι έχασα το παιδάκι» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελένη Καστάνη: «Σε εκείνα τα γυρίσματα ήμουν έγκυος κι έχασα το παιδάκι»

Η Ελένη Καστάνη γύρισε τον χρόνο πίσω, στο Dot, και θυμήθηκε πολλές άγνωστες και άκρως ενδιαφέρουσες ιστορίες από την τηλεοπτική και κινηματογραφική της πορεία: Το παιδί που...

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ελένη Καστάνη: Ήμουν έγκυος σε εκείνα τα γυρίσματα και έχασα το παιδάκι (VIDEO)

Η Ελένη Καστάνη μίλησε στην κάμερα του Dot και θυμήθηκε πολλές άγνωστες ιστορίες από την τηλεοπτική και κινηματογραφική της διαδρομή. «Έκανα γυρίσματα για τις "Βαρβαρότητες" στον ΑΝΤ1 και ταυτόχρονα για το "Δις Εξαμαρτείν" στον Mega. Τότε ήμουν έγκυος κι έχασα εκείνο το παιδάκι θυμάμαι. Κουραζόμουν πάρα πολύ και τελικά. Μάλλον δεν έπρεπε να το κάνω ταυτόχρονα με το άλλο». Για τους «Δύο Ξένους»: «Με φώναξε ο Αλέξανδρος Ρήγας για να κάνω την πρώτη σκηνή και να τους φέρω γούρι. Έκανα μόνο μία σκηνή, ήμουν μαθήτρια του συχωρεμένου, του Νίκου Σεργιανόπουλου». Για το «Safe Sex»: «Δεν μου θυμίζει τίποτε άλλο, μόνο το παιδί μου. Στην ταινία είμαι έγκυος σε όλα τα γυρίσματα. Πέντε μηνών από τότε που ξε

Διαβάστε το στο thestival.gr

Η εξομολόγηση της Ελένης Καστάνη: «Σε εκείνα τα γυρίσματα ήμουν έγκυος κι έχασα το παιδάκι- Μάλλον δεν έπρεπε να...»

Για την αποβολή που είχε πριν από πολλά χρόνια μίλησε η Ελένη Καστάνη, περιγράφοντας το παρασκήνιο γύρω από διάφορες σειρές στις οποίες συμμετείχε.  The post Η εξομολόγηση της Ελένης Καστάνη: «Σε εκείνα τα γυρίσματα ήμουν έγκυος κι έχασα το παιδάκι- Μάλλον δεν έπρεπε να...» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ελένη Καστάνη: «Γύριζα δύο σειρές ταυτόχρονα. Ήμουν έγκυος κι έχασα το παιδάκι»

MEDIA  Η Ελένη Καστάνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot και γύρισε τον χρόνο πίσω, μιλώντας για τις σειρές που έχει παίξει και για τις δουλειές που έχουν στιγματίσει την καριέρα της. Μέσα από τις αναμνήσεις της, τις οποίες μοιράστηκε στην κάμερα, αναφέρθηκε και σε γεγονότα τα οποία δεν γνώριζε το ευρύ κοινό, είτε ευχάριστα είτε πολύ δυσάρεστα. Σύμφωνα με το News247 η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις σειρές "Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή", "Βαρβαρότητες", "Δις εξαμαρτείν", αλλά και για σίριαλ που έκανε guest εμφανίσεις, όπως οι "Δυο Ξένοι". Ένα από τα άσχημα γεγονότα που θυμήθηκε, ήταν το ότι είχε χάσει ένα παιδί που κυοφορούσε σε μια πιεστική περίοδο στην τηλεόραση για εκείνη. Όπως είπε: "Έκανα γυρ

Διαβάστε το στο topontiki.gr

Ελένη Καστάνη: Σε αυτές τις σειρές ήμουν έγκυος και δυστυχώς απέβαλα

«Τότε ήμουν έγκυος κι έχασα εκείνο το παιδάκι θυμάμαι. Κουραζόμουν πάρα πολύ και τελικά…»

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ελένη Καστάνη: «Στα γυρίσματα εκείνης της σειράς ήμουν έγκυος κι έχασα το παιδάκι» [Βίντεο]

Η Ελένη Καστάνη γύρισε τον χρόνο πίσω, στο Dot, και θυμήθηκε πολλές άγνωστες και άκρως ενδιαφέρουσες ιστορίες από την τηλεοπτική και κινηματογραφική της πορεία; Το παιδί που έχασε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων, η συνέχεια που δεν είδαμε ποτέ στο Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή, το

Διαβάστε το στο madata.gr

Ελένη Καστάνη: «Σε εκείνα τα γυρίσματα ήμουν έγκυος κι έχασα το παιδάκι» (video)

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»