Μάρκος Σεφερλής: Η άμεση απάντηση στο υποτιμητικό σχόλιο του Θοδωρή Αθερίδη – «Μην προσπαθήσεις να πείσεις κανέναν για το ταλέντο μου»

16:40 - 18/01/2023

Ο Μάρκος Σεφερλής αποφάσισε να απαντήσει δημόσια σε όσα είπε ο Θοδωρής Αθερίδης σε πρόσφατο poadcast. «Όταν έκανε τα “Κατά Μάρκον” έπαιρνα το παιδί μου και καθόμασταν αγκαλιά και κατουριόμασταν στο γέλιο. Δεν θεωρούσαμε ότι βλέπαμε κάτι υψηλά ποιοτικό. Μας ενδιέφερε όμως τόσο πολύ το πόσο διαθέσιμος είναι να κάνει σαχλαμάρες, να δοθεί με όλη […] The post Μάρκος Σεφερλής: Η άμεση απάντηση στο υποτιμητικό σχόλιο του Θοδωρή Αθερίδη – «Μην προσπαθήσεις να πείσεις κανέναν για το ταλέντο μου» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεφερλής σε Αθερίδη: «Θερμή παράκληση, μην προσπαθήσεις να πείσεις κανέναν για το ταλέντο μου»

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη για τον Μάρκο Σεφερλή, ο δεύτερος θέλησε να του απαντήσει μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη για τον Μάρκο Σεφερλή, ο δεύτερος θέλησε να του απαντήσει μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.O Θοδωρής Αθερίδης σε ένα από τα podcast του αναφέρθηκε στον κωμικό ηθοποιό σημειώνοντας: «Εγώ όταν ήταν μικρή η Φωτεινή την έπαιρνα και πηγαίναμε στον Σεφερλή όπου τότε έκανε τα «Κατά […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Μάρκος Σεφερλής σε Θοδωρή Αθερίδη: «Μην προσπαθήσεις να πείσεις κανέναν για το ταλέντο μου»

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Θοδωρής Αθερίδης σε podcast, ο Μάρκος Σεφερλής προχώρησε σε μία ανάρτηση στο […] The post Μάρκος Σεφερλής σε Θοδωρή Αθερίδη: «Μην προσπαθήσεις να πείσεις κανέναν για το ταλέντο μου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Μάρκος Σεφερλής: Η δημόσια απάντηση στον Θοδωρή Αθερίδη – «Μην προσπαθήσεις να πείσεις κανέναν για το ταλέντο μου»

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Θοδωρή Αθερίδη για τον Μάρκο Σεφερλή αλλά και για την To άρθρο Μάρκος Σεφερλής: Η δημόσια απάντηση στον Θοδωρή Αθερίδη – «Μην προσπαθήσεις να πείσεις κανέναν για το ταλέντο μου» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Σεφερλής προς Αθερίδη: “Θερμή παράκληση! Μην προσπαθείς να πείσεις κανέναν για το ταλέντο μου!”

Μια νέα «κόντρα», αυτή τη φορά όχι δικαστική, αλλά τηλεοπτική, έχει ξεκινήσει στον καλλιτεχνικό χώρο, με «πρωταγωνιστές» τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Μάρκο Σεφερλή. Όλα άρχισαν, όταν ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης, έκανε σχόλια σε podcast για τον Μάρκο Σεφερλή, λέγοντας: «Εγώ με τον Μάρκο τον Σεφερλή όταν έκανε τα “Κατά Μάρκον” έπαιρνα το παιδί μου και καθόμασταν Το άρθρο Σεφερλής προς Αθερίδη: “Θερμή παράκληση! Μην προσπαθείς να πείσεις κανέναν για το ταλέντο μου!” εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»