Γιώργος Λιάγκας σε Μαρία Αναστασοπούλου: Ήρθες εδώ και έχεις φέρει τον τρωικό πόλεμο στον ΑΝΤ1

13:36 - 18/01/2023

Φωτιές άναψε στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1 η συνάντηση που είχε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Μαρία Αναστασοπούλου το πρωί της Δευτέρας, με αφορμή την κηδεία του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου. Έτσι, δυο μέρες μετά, ο Γιώργος Παπαδάκης θέλησε να πετάξει το γάντι στον παρουσιαστή του Πρωινού και φυσικά εκείνος το σήκωσε και απάντησε με χιούμορ. Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπαδάκης είπε στην εκπομπή του: «έχω επηρεαστεί από τον Λιάγκα. Είναι απαγορευμένος αυτός εδώ ο χώρος στον Λιάγκα. Ο Λιάγκας δεν θα έρθει ποτέ εδώ. Ποτέ. Κι εγώ του έχω φοβερή αγάπη αλλά δεν καλοβλέπω τίποτα από την εκπομπή του. Έλα μωρέ, τι είναι. Ασχημάντρας είναι, δεν ξέρει να ντύνεται, αψύς είναι… Και λέω τα καλύτερα λόγια για τον Γιώργο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιώργος Λιάγκας: «Τι γίνεται ρε Μαρία; Ήρθες εδώ και έχεις φέρει τον τρωικό πόλεμο στον ΑΝΤ1»

«Επειδή γράφτηκαν και διάφορες ηλιθιότητες και βλακείες από ανθρώπους που προφανώς έχουν μέσα τους απωθημένα»

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Σειρήνες στο κεντρικό Ισραήλ μετά την εκτόξευση πυραύλου από την Υεμένη

Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας 25/12/2024

«Προκαλεί φόβο ο Γκέιμπριελ, πιο αθλητικός από Λεσόρ – Αλλάζει ο Γιουρτσεβέν»

ΗΠΑ – Χρηματιστήριο: Κλείσιμο με άνοδο

Μaster Chef: Επικό τρέιλερ για τη νέα σεζόν: Γιατί όλοι κατηγορούν τους παρουσιαστές ότι «εκείνοι φταίνε»

Έκλεισε νέα μεγάλη επιστροφή στον Ολυμπιακό – Διπλή επένδυση Μαρινάκη