Φλορίντα Πετρουτσέλι για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι προσβλητική, μπάτε σκύλοι αλέστε»

10:50 - 18/01/2023

Τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο πριν την πρεμιέρα του My Style Rocks σχολίασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι. […] The post Φλορίντα Πετρουτσέλι για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι προσβλητική, μπάτε σκύλοι αλέστε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Φλορίντα Πετρουτσέλι σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι προσβλητική, «μπάτε σκύλοι αλέστε»

«Δεν ξέρω ποιος τη συμβουλεύει, ποιος της έχει πει ότι πρέπει να είσαι έτσι» συμπλήρωσε

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Τι έχει πάθει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Είναι προσβλητική»

Τον τρόπο που κρίνει τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks...

Διαβάστε το στο Zougla

Φλορίντα Πετρουτσέλι για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Είναι προσβλητική, τι έχει πάθει; Τι ρόλο εκπληρώνει;

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το My Style Rocks όπου βρίσκεται ως κριτής αλλά…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Τι έχει πάθει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου; Είναι προσβλητική»

Τον τρόπο που κρίνει τις διαγωνιζόμενες του My Style Rocks σχολίασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η οποία ανέφερε πως βλέπει μια τεράστια αλλαγή στη συμπεριφορά της, σαν κάποιος να την έχει βάλει σε έναν ρόλο. «Παιδιά, δεν ξέρω τι έχει πάθει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τι ρόλο την έχουν […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Φλορίντα Πετρουτσέλι για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι προσβλητική, μπάτε σκύλοι αλέστε»

Τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο πριν την πρεμιέρα του My Style Rocks σχολίασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Μεταξύ άλλων, η κριτής του reality μόδας ξεκαθάρισε ότι διαβάζει τα πάντα που γράφονται για εκείνη, όμως δεν κρίνει απαραίτητο να απαντά συνέχεια.Τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο πριν την πρεμιέρα του My Style Rocks σχολίασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι. Μεταξύ άλλων, η κριτής του reality μόδας ξεκαθάρισε ότι διαβάζει τα πάντα που γράφονται για εκείνη, όμως δεν κρίνει απαραίτητο να απαντά συνέχεια.Η γνωστή δημοσιογράφος, σε συζήτηση που είχε το πάνελ της εκπομπής «Mega Καλημέρα», […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Φλορίντα Πετρουτσέλι για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Τι έχει πάθει; Είναι προσβλητική»

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το My Style Rocks όπου To άρθρο Φλορίντα Πετρουτσέλι για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Τι έχει πάθει; Είναι προσβλητική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Επίθεση» από Φλορίντα Πετρουτσέλι σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Είναι προσβλητική» – «Δεν ξέρω τι έχει πάθει»

«Πραγματικά θεωρώ ότι είναι λάθος αυτό το marketing, δεν της ταιριάζει. Είναι κρίμα, δεν ξέρω ποιος τη συμβουλεύει»

Διαβάστε το στο news.gr

Πετρουτσέλι: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι προσβλητική»

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για το My Style Rocks όπου βρίσκεται ως κριτής αλλά και τον τρόπο που σχολιάζει τις διαγωνιζόμενες του show, η Φλορίντα Πετρουτσέλι ανέφερε πως βλέπει μια τεράστια αλλαγή στη συμπεριφορά της, σαν κάποιος να την έχει βάλει σε έναν ρόλο. «Παιδιά, δεν ξέρω τι έχει […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Πετρουτσέλι για Παπαγεωργίου: "Είναι προσβλητική, μπάτε σκύλοι αλέστε"

"Παιδιά, δεν ξέρω τι έχει πάθει"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Φλορίντα Πετρουτσέλι κατά Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Είναι προσβλητική»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» σχολιάστηκε η παρουσία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι να παίρνει θέση. «Παιδιά, δεν ξέρω τι έχει πάθει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τι ρόλο την έχουν βάλει να εκπληρώσει φέτος σε αυτή την εκπομπή; Την έχω δει και σε άλλες εκπομπές, όπου έπαιζε την […] The post Φλορίντα Πετρουτσέλι κατά Ηλιάνας Παπαγεωργίου: «Είναι προσβλητική» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»