Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήμουν ημιλιπόθυμος και μου ζητούσαν να βγάλουμε φωτογραφία»

10:16 - 18/01/2023

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» παραχώρησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το σώμα του, τα σχέδιά του […] The post Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήμουν ημιλιπόθυμος και μου ζητούσαν να βγάλουμε φωτογραφία» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Χατζηγεωργίου: «Ήμουν ημιλιπόθυμος και μου ζητούσαν να βγάλουμε φωτογραφία»

O γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην τροφική δηλητηρίαση που είχε πάθει

Διαβάστε το στο in.gr

Γιάννης Χατζηγεωργίου: "Ήμουν ημιλιπόθυμος και μου ζητούσαν να βγάλουμε φωτογραφία"

"Της λέω: Ελένη μου, μη με φιλήσεις, γιατί μόλις κατάλαβα ότι έπαθα τροφική δηλητηρίαση"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Ευθύμιος Λέκκας: Έχει ξεπεραστεί ο κίνδυνος στη Σαντορίνη; – «Αυτή την πληροφορία δεν τη βγάλαμε προς τα έξω»

Ελπίδα Ιακωβίδου: Μετακομίζει μόνιμα στην Ελλάδα στο πλευρό του Τζώνη Καλημέρη;

Ρούλα Σταματοπούλου για Ελένη Μενεγάκη: «Της κατέστρεψα το μακιγιάζ λίγο πριν βγει στον αέρα, έχω κενό μνήμης από το σοκ»

Παυλίνα Βουλγαράκη: «Υπερφαγικό επεισόδιο είναι να μπαίνει κάτι μέσα σου και να σου λέει: φάε ό,τι τρώγεται και μη σταματάς!»

Γιάννης Κατινάκης: «Με κοίταξαν και τους άκουσα να λένε… τον βγάζουμε έξω στην επόμενη στάση να τον σκοτώσουμε;»

Δημήτρης Μαχαίρας: «Τα χρήματα στο Καφέ της Χαράς ήταν πολύ λίγα, δεν μπορούσες να βάλεις κάποια στην άκρη»