Ράμμος: Εσφαλμένες οι ερμηνείες της επιστολής μου στον υπουργό Δικαιοσύνης

10:10 - 18/01/2023

Για «εσφαλμένες ερμηνείες» που διακινήθηκαν για την επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

ΑΔΑΕ: Πολλές οι εσφαλμένες ερμηνείες για την επιστολή μου στον υπουργό Δικαιοσύνης, δηλώνει ο Χρήστος Ράμμος

Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με την επιστολή του στον υπουργό Δικαιοσύνης.

Διαβάστε το στο tanea.gr

Χρ. Ράμμος: Λάθος η ερμηνεία της επιστολής μου

Σε διευκρινιστική δήλωση σχετικά με την επιστολή που έστειλε χτες προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Κωνσταντίνο Τσιάρα προχώρησε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος. Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Ράμμος απέστειλε… Χρ. Ράμμος: Λάθος η ερμηνεία της επιστολής μου - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

Ράμμος: Εσφαλμένες ερμηνείες της επιστολής μου – Άλλο η ενημέρωση των πολιτών και άλλο οι έλεγχοι της ΑΔΑΕ

Σε διευκρινιστική δήλωση σχετικά με τη χτεσινή του επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης προέβη ο πρόεδρος της Αρχής Διαφάνειας Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), Χρήστος Ράμμος. Σε διευκρινιστική δήλωση σχετικά με τη χτεσινή του επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης προέβη ο πρόεδρος της Αρχής Διαφάνειας Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), Χρήστος Ράμμος. Σε σημερινή του ανακοίνωση, ο κ. Ράμμος επισημαίνει στην […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ράμμος: Εσφαλμένες ερμηνείες της επιστολής μου – Άλλο η ενημέρωση των πολιτών και άλλο οι έλεγχοι της ΑΔΑΕ

Σε διευκρινιστική δήλωση σχετικά με τη χτεσινή του επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης προέβη ο πρόεδρος της Αρχής Διαφάνειας Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), Χρήστος Ράμμος. Σε σημερινή του ανακοίνωση, ο κ. Ράμμος επισημαίνει στην επιστολή του ζητούσε αποκλειστικά να πληροφορηθεί από τους υπουργούς, που εισηγήθηκαν το νέο νόμο 5002/2022, για τις λεπτομέρειες εφαρμογής της διάταξης του […]

Διαβάστε το στο myvolos.net

Ράμμος: Εσφαλμένες ερμηνείες της επιστολής μου – Άλλο η ενημέρωση των πολιτών και άλλο οι έλεγχοι τη

Σε διευκρινιστική δήλωση σχετικά με τη χτεσινή του επιστολή προς τον υπουργό Δικαιοσύνης προέβη ο πρόεδρος της Αρχής Διαφάνειας Απορρήτου Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), Χρήστος Ράμμος.

Διαβάστε το στο fosonline.gr

ΑΔΑΕ: Πολλές οι εσφαλμένες ερμηνείες για την επιστολή μου στον υπουργό Δικαιοσύνης, δηλώνει ο Χρήστος Ράμμος

Ανακοίνωση με την οποία προχωρά σε διευκρινίσεις για την επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης, Κώστα Τσιάρα εξέδωσε ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος. Σε αυτή αναφέρει αρχικά ότι: «Επειδή, διακινήθηκαν πολλές εσφαλμένες ερμηνείες σχετικά με το περιεχόμενο της επιστολής μου της 17.1.2023 προς τον κ. Υπουργό της Δικαιοσύνης, με κοινοποίηση και σε άλλους πολιτειακούς […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

ΚΕΑΟ: Ρεκόρ εισπράξεων - Ποιοι πλήρωσαν 515,2 εκατ. ευρώ το τρίμηνο Ιουλίου - Σεπτεμβρίου

ΑΣΕΠ: Πρόσκληση για 138 θέσεις εργασίας - Οδηγός για τα δικαιολογητικά

Αγρίνιο: Με αυτόν το σουγιά επιτέθηκαν στην 14χρονη – Χειροπέδες σε δύο ανήλικους

Προ των πυλών οι 1.388 κάμερες της Τροχαίας - Πώς θα λειτουργούν, τι γίνεται με τα πρόστιμα

Καιρός: Παγκόσμια ανησυχία - Γιατί ο πλανήτης παθαίνει αυτανάφλεξη

Το χωριό της Μαγνησίας που έχει παραμείνει ανέγγιχτο στο πέρασμα του χρόνου