Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Γιάννης Μπέζος ζήτησε να μην ερωτηθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

09:14 - 18/01/2023

Σε φιλανθρωπική μουσική παράσταση συνάντησαν οι δημοσιογράφοι τον Γιάννη Μπέζο, ο οποίος δεν ρωτήθηκε ξανά για To άρθρο Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο Γιάννης Μπέζος ζήτησε να μην ερωτηθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψη – φωτιά για Γιάννη Μπέζο και Πέτρο Φιλιππίδη

Δείτε τι αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Διαβάστε το στο in.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκάλυψη – φωτιά για Γιάννη Μπέζο και Πέτρο Φιλιππίδη

Δείτε τι αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Διαβάστε το στο tanea.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιάννη Μπέζο: «Ζήτησε να μην ερωτηθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε ο Γιάννης Μπέζος παραβρέθηκε το βράδυ της Τρίτης σε μία φιλανθρωπική μουσική παράσταση, όπου οι δημοσιογράφοι του έκαναν μία σειρά από ερωτήσεις. Ωστόσο, μεταξύ των ερωτήσεων που του έγιναν καμία δεν είχε σχέση με την πολύκροτη υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος μάλιστα κατά την απολογία του ανέφερε το […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Έδωσε» τον Γιάννη Μπέζο – «Ο ίδιος ζήτησε να μην ερωτηθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου και το τι ακριβώς είχε προηγηθεί πριν αρχίσουν να «γράφουν» οι τηλεοπτικές κάμερες.Σε μια αποκάλυψη προχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου και το τι ακριβώς είχε προηγηθεί πριν αρχίσουν να «γράφουν» οι τηλεοπτικές κάμερες.«Θέλω να σας κάνω μία αποκάλυψη. Φαντάζεστε ότι όλοι ήθελαν να ρωτήσουν τον Γιάννη Μπέζο για το γνωστό θέμα με τον Πέτρο Φιλιππίδη.  Ζητήθηκε να μην ερωτηθεί και δικαίως και […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιάννη Μπέζο: «Ο ίδιος ζήτησε να μην ερωτηθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Το τι ακριβώς είχε προηγηθεί πριν αρχίσουν να «γράφουν» οι τηλεοπτικές κάμερες κατά τις δηλώσεις του Γιάννη Μπέζου αποκάλυψε η […] The post Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιάννη Μπέζο: «Ο ίδιος ζήτησε να μην ερωτηθεί για τον Πέτρο Φιλιππίδη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Ελένη Γερασιμίδου και Αντώνης Ξένος απαντούν για τις φήμες χωρισμού: «Δεν της μιλάω στο σπίτι»

Αντωνία Καλλιμούκου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για την εγκυμονούσα – Στο πλευρό της ο σύζυγός της – Φωτογραφίες

Μπέσσυ Αργυράκη: «Πάντα σκέφτομαι ότι θα μπορούσα να ξαναπάω στη Eurovision, η κόρη μου δεν πάει»

Ο Γιώργος Τσαλίκης υποβλήθηκε σε χειρουργείο: «Μία αναπάντεχη επέμβαση για την ταλαιπωρία των τελευταίων μηνών»

Χρήστος Μάστορας: Έτσι επιλέχθηκε για τον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη στην ταινία «Υπάρχω»

Νικολέττα Καρρά: «Ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν 8 ετών, δεν βίωσα το πένθος όπως το βιώνουμε σε μεγαλύτερη ηλικία»