«Έλεος»: Δείτε τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια

17:04 - 17/01/2023

Το «Έλεος!», το πρωτότυπο late night talk show με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη, κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 00:10, στο MEGA. Το Μεγάλο Κανάλι έδωσε στη δημοσιότητα […] The post «Έλεος»: Δείτε τα πρώτα πλάνα από την πρεμιέρα του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλεος: Τα πρώτα πλάνα από την εκπομπή του Ηλία Ψινάκη και της Αννίτας Πάνια λίγο πριν την πρεμιέρα

Το «Έλεος!», το πρωτότυπο late night talk show με την Αννίτα Πάνια και τον Ηλία Ψινάκη, κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 00:10, στο Mega. Ο Ηλίας Ψινάκης και η Αννίτα Πάνια θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και θα παρουσιάσουν μαζί τη νέα εκπομπή του Mega «Έλεος!» η οποία θα ξεκινάει από τα… παρασκήνια. Η ανακοίνωση του Mega για την πρεμιέρα της νέας εκπομπής της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη, «Έλεος» ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Αννίτα Πάνια και ο Ηλίας Ψινάκης για πρώτη φορά μαζί, σε ένα πρωτότυπο late night talk show. Το “Έλεος!” κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στις 00:10, στο MEGA. Ένα ανατρεπτικό τηλεοπτικό ζευγάρι, που παίρνει άριστα στη

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Έλεος»: Τα πρώτα πλάνα της εκπομπής της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη

Αννίτα Πάνια και Ηλίας Ψινάκης λένε «Έλεος!» στη νέα τους εκπομπή, η οποία αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον μέσα από τη To άρθρο «Έλεος»: Τα πρώτα πλάνα της εκπομπής της Αννίτας Πάνια και του Ηλία Ψινάκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»