Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκαλύπτει: «Είχαμε συνεννοηθεί με τον Σπύρο από πριν»

16:50 - 17/01/2023

Καλεσμένη-έκπληξη ήταν η Βρισηίδα Ανδριώτου, όταν «εισέβαλε» νωρίτερα σήμερα στο πλατώ της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι». Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχθηκε την […] The post Η Βρισηίδα Ανδριώτου αποκαλύπτει: «Είχαμε συνεννοηθεί με τον Σπύρο από πριν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Survivor All Star – Βρισηίδα Ανδριώτου: «Το είχαμε συζητήσει από πριν και είχαμε συνεννοηθεί με τον Σπύρο Μαρτίκα»

Μετά την οικειοθελή της αποχώρηση από το Survivor All Star, η Βρισηίδα Ανδριώτου γυρίζει σιγά-σιγά στην καθημερινότητά της αλλά συνεχίζει να παρακολουθεί το reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ καθώς σε αυτό συνεχίζει να αγωνίζεται ο αγαπημένος της σύντροφος, Σπύρος Μαρτίκας. Το μοντέλο, το μεσημέρι της Τρίτης (17/01) βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και αναφέρθηκε στην οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor ενώ σχολίασε τα όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο. «Δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος έξω τι περνάμε. Για μένα δεν ήταν τρεις μέρες. Επειδή με εξέτασε γιατρός στο Survivor να δει πώς είμαι, μου είπε: για σένα προστίθενται εβδομάδες, δεν πήγες ξανά απ’ τ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Κατερίνα Λέχου: «Δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τη «Μάγισσα» γιατί δουλεύω βραδινές ώρες»

Tempting Fortune: Το ρίσκο οδηγεί στην αποχώρηση

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»