Ο Τάσος Ιορδανίδης κοιμάται γυμνός αγκαλιά με το γιο του: «Είμαι πολύ τυχερός, ρε μπαγλαμά, που είμαι μπαμπάς σου»

10:32 - 16/01/2023

Εύχεται στο μεγαλύτερο από τα παιδιά που έχει αποκτήσει με τη Θάλεια Ματίκα για τα δέκατα γενέθλιά του.

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Τάσος Ιορδανίδης κοιμάται γυμνός αγκαλιά με το γιο του – Η τρυφερή ανάρτηση

Ο Τάσος Ιορδανίδης μοιράστηκε στο λογαριασμό του στο Instagram  μια φωτογραφία όπου κοιμάται αγκαλιά με τον γιο τους, με αφορμή τα δέκατα γενέθλιά του, για τα οποία θέλησε να του ευχηθεί με έναν ιδιαίτερα τρυφερό τρόπο.Ο Τάσος Ιορδανίδης μοιράστηκε στο λογαριασμό του στο Instagram  μια φωτογραφία όπου κοιμάται αγκαλιά με τον γιο τους, με αφορμή τα δέκατα γενέθλιά του, για τα οποία θέλησε να του ευχηθεί με έναν ιδιαίτερα τρυφερό τρόπο.Επιτέλους, ζούμε την εποχή που και οι πατεράδες εκφράζουν ελεύθερα τα συναισθήματα προς τα παιδιά τους, κάτι καθόλου δεδομένο, έως […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Η εβδομάδα που άλλαξε δραματικά τον πόλεμο στην Ουκρανία - Από το τηλεφώνημα Σολτς στο «πειραματικό» χτύπημα της Ρωσίας

Γιώργος Κιμούλης: «Αν διαβάσεις ένα έργο και το δεις ολόκληρο, δύσκολα ζητάς συνεργασία από άλλο σκηνοθέτη, αν όμως …»

Σήμερα η Ιδρυτική Διακήρυξη για το κόμμα του Στέφανου Κασσελάκη

Λένα Μαντά για την απώλεια του συζύγου της: Ήταν 41 χρόνια, όλη μου η ζωή, οπότε ήταν πάρα πολύ δύσκολο

Golden Visa: Παράταση για 3.000 υποθέσεις ακινήτων για να «σωθούν» 750 εκατ. ευρώ

Μπράλος - Άμφισσα: Στο «φουλ» οι μηχανές στα εργοτάξια του οδικού άξονα