Ο Σωτήρης Κοντιζάς φωτογραφίζει την κόρη του ως παίκτρια του MasterChef
20:30 - 15/01/2023
Μια ημέρα πριν από την πρεμιέρα του MasterChef και ο Σωτήρης Κοντιζάς έβαλε τη μικρή του κόρη Ιζούμι στη θέση της παίκτριας ανεβάζοντας μια αξιολάτρευτη φωτογραφία. Η μικρή ποζάρει στον χώρο όπου γίνονται οι συνεντεύξεις των παικτών και ο Σωτήρη Κοντιάς γράφει στη λεζάντα: «Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική για μένα είναι […]
The post Ο Σωτήρης Κοντιζάς φωτογραφίζει την κόρη του ως παίκτρια του MasterChef appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σωτήρης Κοντιζάς: H κόρη του, Ιζούμι, στα γυρίσματα του MasterChef
Ο γνωστός σεφ και κριτής του Masterchef, Σωτήρης Κοντιζάς, με μία ανάρτησή του λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του reality μαγειρικής… δίνει την ποδιά στην κόρη του, Ιζούμι. Ο Σωτήρης Κοντιζάς που έγινε ευρέως γνωστός από τη συμμετοχή του στο Masterchef ως κριτής, έχει αποδείξει ότι διαθέτει αρκετή δόση χιούμορ, και αυτή τη φορά μας ... Περισσότερα
To άρθρο Σωτήρης Κοντιζάς: H κόρη του, Ιζούμι, στα γυρίσματα του MasterChef δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitH κόρη του Κοντιζά φωτογραφήθηκε σαν παίκτρια του MasterChef
To MasterChef ξεκινάει την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου
Διαβάστε το στο in.grΣ. Κοντιζάς: Η φώτο της μικρής του κόρης ως παίκτρια του MasterChef
«Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά και τίποτα λιγότερο», σχολίασε με χιούμορ γνωστός σεφ σε ποστ του στο Instagram.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombH κόρη του Κοντιζά φωτογραφήθηκε σαν παίκτρια του MasterChef
Μια ημέρα πριν από την πρεμιέρα του MasterChef και ο Σωτήρης Κοντιζάς έβαλε τη μικρή του κόρη Ιζούμι στη θέση της παίκτριας ανεβάζοντας μια αξιολάτρευτη φωτογραφία.
Διαβάστε το στο thebest.grΣωτήρης Κοντιζάς: Απαθανατίζει την κόρη του Ιζούμι στα γυρίσματα του MasterChef
Πρεμιέρα κάνει απόψε το βράδυ ο νέος κύκλος του MasterChef και κριτές για ακόμη μια φορά
To άρθρο Σωτήρης Κοντιζάς: Απαθανατίζει την κόρη του Ιζούμι στα γυρίσματα του MasterChef δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΣ. Κοντιζάς: Η φώτο της μικρής του κόρης ως παίκτρια του MasterChef
«Έχω έρθει για τη λευκή ποδιά και τίποτα λιγότερο», σχολίασε με χιούμορ γνωστός σεφ σε ποστ του στο Instagram.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο queen.grΣωτήρης Κοντιζάς: Δείτε την κόρη του ως παίκτρια του MasterChef (ΦΩΤΟ)
Πρεμιέρα κάνει σήμερα ο έβδομος κύκλος του MasterChef με τη γνωστή τριάδα των σεφ να δηλώνουν έτοιμοι για νέες γευστικές …περιπέτειες.Λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, ο Σωτήρης Κοντιζάς δημοσίευσε στο Instagram μία φωτογραφία της μικρής του κόρης, Izumi, από τα παρασκήνια. Η μικρούλα κάθεται σε μια καρέκλα και κοιτάζει χαμογελαστή το φακό. «Την αίτηση την έκαναν οι φίλοι μου. Μαγειρική […]
Διαβάστε το στο dete.gr