Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Σακατεύτηκα, η ψυχολογία στα τάρταρα, ήμουν στα όρια της μελαγχολίας»
20:08 - 15/01/2023
Με αφορμή την παράσταση «Ο αμπιγιέρ» μίλησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στη δημοσιογράφο Έρη Βαρδάκη και την κάμερα της εκπομπής «Δύο στη 1» […]
The post Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Σακατεύτηκα, η ψυχολογία στα τάρταρα, ήμουν στα όρια της μελαγχολίας» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Σακατεύτηκα, η ψυχολογία στα τάρταρα, ήμουν στα όρια της μελαγχολίας»
O Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις δύσκολες επαγγελματικές περιόδους και τα πλάνα εκτός θεάτρου ενώ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα ήθελε να ασχοληθεί με την πολιτική. «Βίωσα αρκετές απογοητεύσεις, δεν θα έλεγα ότι μου ήρθαν εύκολα τα πράγματα με την έννοια […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΓεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Σακατεύτηκα, η ψυχολογία στα τάρταρα και ήμουν στα όρια της μελαγχολίας»
Συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη 1» της ΕΡΤ και στην δημοσιογράφο, Έρη Βαρδάκη παραχώρησε συνέντευξη ο
To άρθρο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Σακατεύτηκα, η ψυχολογία στα τάρταρα και ήμουν στα όρια της μελαγχολίας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr