Μαριάννα Τουμασάτου: Ξεσπά μιλώντας για τον Πέτρο Φιλιππίδη – «Χέστ@κε η φοράδα στο Γενί Τζαμί»

13:36 - 15/01/2023

«Κανονικά θα έπρεπε...»

Διαβάστε Περισσότερα στο in.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν έχω να συζητήσω τίποτα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Στην κοπή πίτας της θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών τη Μαριάννα Τουμασάτου, το απόγευμα της Κυριακής 15/1. Η ηθοποιός που μέσα από τον λογαριασμό της στο Ιnstagram έκανε και μια αιχμηρή τοποθέτηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα αποφεύγοντας όμως να κάνει το παραμικρό σχόλιο. Όπως […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν έχω να συζητήσω τίποτα για τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Την Μαριάννα Τουμασάτου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες το απόγευμα της Κυριακής 15/1 στην κοπή πίτας της To άρθρο Μαριάννα Τουμασάτου: «Δεν έχω να συζητήσω τίποτα για τον Πέτρο Φιλιππίδη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Η απάντηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την αναφορά του στον Γιάννη Μπέζο στη δίκη

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας 16/1 στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, To άρθρο Μιχάλης Δημητρακόπουλος: Η απάντηση για τον Πέτρο Φιλιππίδη και την αναφορά του στον Γιάννη Μπέζο στη δίκη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ in.gr

Παγκράτι: Πώς ξέσπασε η φωτιά σε μπαρ – «Οι σκηνές ήταν τρομακτικές»

Φρούτα και λαχανικά: «Τσιμπημένες» κατά 7,9% οι εξαγωγές – Ποια ξεχωρίζουν

Σπανούλης: Αυτό είναι το deal με τη Μονακό – Το συμβόλαιο, η διάρκεια και οι συνεργάτες

ΣΥΡΙΖΑ: Γυρίζουν σελίδα – Ο συνθετικός Φάμελλος, ο νούμερο 2 Πολάκης και το στοίχημα της ενότητας

Κάστρο Καλαμάτας: Αποκατάσταση και αναβάθμιση των οχυρώσεων

Ρεύμα: Τα σενάρια για «πυρηνικά τσέπης» στα νησιά – Αποσύρονται σταδιακά οι μονάδες με πετρέλαιο