Έλενα Γαλύφα για My Style Rocks: «Ένιωσα ότι η παραγωγή ενδιαφέρεται για πιο τρανταχτά ονόματα»

12:06 - 15/01/2023

Την Έλενα Γαλύφα συνάντησε η Ελένη Βουλγαράκη και η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι». Η γνωστή fashion blogger ρωτήθηκε […] The post Έλενα Γαλύφα για My Style Rocks: «Ένιωσα ότι η παραγωγή ενδιαφέρεται για πιο τρανταχτά ονόματα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Έλενα Γαλύφα για My Style Rocks: «Ένιωσα ότι η παραγωγή ενδιαφέρεται για πιο τρανταχτά ονόματα»

Η Έλενα Γαλύφα έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και απάντησε για το My Style Rocks και το δοκιμαστικό που πέρασε για την κριτική επιτροπή του show, ενώ έκανε και τα σχόλιά της για τα πρόσωπα που τελικά θα το στελεχώσουν. «Με πήρε η παραγωγή τηλέφωνο, ήμουν ελεύθερη. Με ρώτησαν αν θα με ενδιέφερε […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Γαλύφα για My Style Rocks: "Ένιωσα ότι η παραγωγή ενδιαφέρεται για πιο τρανταχτά ονόματα"

"Κι εγώ όταν άκουσα το όνομά της απόρησα, γιατί δεν σκέφτομαι μόδα και κατευθείαν αυτό εξισώνεται με την Κατερίνα Καραβάτου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Ό,τι και να κάνεις στο πρόσωπο κάποια στιγμή… είναι ο νόμος της βαρύτητας»

Τηλεθέαση: Σκληρή μάχη στην prime time με οριακή επικράτηση

Τηλεθέαση: Η εβδομάδα έκλεισε με πρωτιά στον Γιώργο Λιάγκα

Θοδωρής Αθερίδης: «Τίναξα τη στάχτη και όταν έκανα έτσι το δάχτυλο πήγαινε όπου ήθελε, με έπιασε πανικός»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η μητέρα μου, Μαρίκα, θα μου έλεγε να μην κουράζομαι τόσο»

Βαρβάρα Βουτσουκάκη για τον χωρισμό της από τον Άγγελο Χαριστέα: «Αργά ή γρήγορα θα το μάθαινε ο κόσμος»