Κώστας Τσουρός: «Έχω ζητήσει πολλές φορές συγνώμη, ποτέ δεν γίνεται επίτηδες για να προσβάλλω κάποιον»
10:06 - 15/01/2023
Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Κώστας Τσουρός. Θέμα της εκπομπής ήταν […]
The post Κώστας Τσουρός: «Έχω ζητήσει πολλές φορές συγνώμη, ποτέ δεν γίνεται επίτηδες για να προσβάλλω κάποιον» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κώστας Τσουρός: «Έχω ζητήσει πολλές φορές συγγνώμη, ποτέ δεν γίνεται επίτηδες για να προσβάλλω κάποιον»
Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε το πρωί της Κυριακής καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας». Το θέμα της εκπομπής ήταν το politically correct και ο γνωστός δημοσιογράφος κατέθεσε τη δική του άποψη για την ειλικρίνεια, την ελευθερία του λόγου, τη συνειδητή ή ασυνείδητη προσβολή αλλά και τον φόβο να μιλήσουμε μήπως και παρεξηγηθούμε. «Αυτό […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΚώστας Τσουρός: «Έχω ζητήσει πολλές φορές συγνώμη, ποτέ όμως δεν γίνεται επίτηδες»
Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος κατέθεσε την
To άρθρο Κώστας Τσουρός: «Έχω ζητήσει πολλές φορές συγνώμη, ποτέ όμως δεν γίνεται επίτηδες» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΚώστας Τσουρός: "Έχω ζητήσει πολλές φορές συγνώμη, ποτέ δεν γίνεται επίτηδες για να προσβάλλω κάποιον"
"Σίγουρα κάποιες φορές μπορεί να μου ξεφύγει κάτι, ειδικά στον αέρα μιας ζωντανής εκπομπής"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr