Τάσος Χαλκιάς: «Είχαμε σχέση μίσους, έδερνε τα παιδιά και εμένα ιδιαιτέρως»

08:50 - 15/01/2023

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Η ζωή είναι στιγμές» βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Τάσος Χαλκιάς. Ο γνωστός ηθοποιός […] The post Τάσος Χαλκιάς: «Είχαμε σχέση μίσους, έδερνε τα παιδιά και εμένα ιδιαιτέρως» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τάσος Χαλκιάς: «Είχαμε σχέση μίσους με τον δάσκαλο, έδερνε τα παιδιά και εμένα ιδιαιτέρως»

«Με έβρισκε λίγο σκανδαλοθήρα νεαρό και ίσως ξέσπαγε επάνω μου με έναν τρόπο» συμπλήρωσε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Τάσος Χαλκιάς: «Είχαμε μια σχέση μίσους, με έδερνε»

H εξομολόγηση του ηθοποιού, Τάσου Χαλκιά: «Ήταν ένας άνθρωπος πολύ άγριος, έδερνε πάρα πολύ τα παιδιά και εμένα ιδιαιτέρως»Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ο Τάσος Χαλκιάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Η ζωή είναι στιγμές» το βράδυ του Σαββάτου και μεταξύ άλλων αφηγήθηκε τις πρώτες του επαφές με το θέατρο και την τέχνη, όταν ακόμη ήταν μαθητής του Δημοτικού. «Μία πρώτη μου επαφή με το θέμα ξεκίνησε στην τελευταία τάξη του Δημοτικού, όταν το σχολείο που πήγαινα εγώ […]

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ2 «Η ζωή είναι στιγμές» βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο Τάσος Χαλκιάς.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Ο Τάσος Χαλκιάς το βράδυ του Σαββάτου 14/1 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ2, «Η ζωή To άρθρο Τάσος Χαλκιάς: «Είχαμε σχέση μίσους, έδερνε τα παιδιά και εμένα ιδιαιτέρως» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Τάσος Χαλκιάς: "Είχαμε σχέση μίσους, έδερνε τα παιδιά και εμένα ιδιαιτέρως"

"Ήταν ένας άνθρωπος πολύ άγριος"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Τάσος Χαλκιάς: «Είχαμε μια σχέση μίσους. Ήταν πολύ άγριος»

Ο Τάσος Χαλκιάς ήταν καλεσμένος της εκπομπής «Η ζωή είναι στιγμές» και μίλησε για τα σχολικά του χρόνια και για την άσχημη σχέση με τον δάσκαλό του. «Είχαμε έναν δάσκαλο τότε που ήταν από τον Αυλώνα, τη Βόρεια Ήπειρο. Έδειξα μια ιδιαίτερη τάση προς αυτά τα πράγματα περισσότερο από ό,τι στα κοινά μαθήματα. Ο δάσκαλος […] The post Τάσος Χαλκιάς: «Είχαμε μια σχέση μίσους. Ήταν πολύ άγριος» appeared first on OK! Magazine.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το νέο εντυπωσιακό σκηνικό του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Συγκινεί ο Αλέκος Συσσοβίτης για την μητέρα του: «Την πήραν από το ορφανοτροφείο και την έστειλαν υπηρέτρια»

Life Manifesto: Ο Γιώργος Καράμπελλας κάνει πρεμιέρα στο OPEN

Ελένη Γερασιμίδου – Αντώνης Ξένος: «Μερικά που λέμε μεταξύ μας είναι και πρόστυχα, ας μην τα πούμε στον αέρα»

Survivor: Αντιδράσεις λίγο πριν τις υποψηφιότητες

Tempting Fortune: Οι 9 διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φινάλε