Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να πιστεύω στον Θεό»

16:42 - 14/01/2023

Η αγαπημένη ηθοποιός, Μυρτώ Αλικάκη καλεσμένη στο «Γειά σου» μίλησε για το ρόλο της στη σειρά «Μαύρο Ρόδο», αλλά και […] The post Μυρτώ Αλικάκη: «Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να πιστεύω στον Θεό» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μυρτώ Αλικάκη: Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να πιστεύω στον Θεό – Προτιμώ να πιστεύω στους ανθρώπους και στις δυνάμεις μου

Η Μυρτώ Αλικάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Γειά σου». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για τον ρόλο της στη σειρά «Μαύρο Ρόδο», αλλά και την πίστη στον Θεό. “Η σχέση μου με την πίστη στον Θεό, είναι μια σχέση σεβασμού απέναντι στους ανθρώπους που πιστεύουν και το καταλαβαίνω. Εγώ προσωπικά δεν την έχω νιώσει αυτήν […] The post Μυρτώ Αλικάκη: Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να πιστεύω στον Θεό – Προτιμώ να πιστεύω στους ανθρώπους και στις δυνάμεις μου appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Μυρτώ Αλικάκη: "Δεν έχω νιώσει την ανάγκη να πιστεύω στον Θεό"

"Πιστεύω ότι σαπίζουμε, τελειώνει η ιστορία κι ανακυκλωνόμαστε"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»