Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Θα πω την αλήθεια, είμαστε σε γόνιμες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1»

13:56 - 14/01/2023

Η δημοσιογράφος – παρουσιάστρια, Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στο Χαμογέλα και Πάλι και στον Οδυσσέα Μητσόπουλο για το γεγονός πως βρίσκεται […] The post Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Θα πω την αλήθεια, είμαστε σε γόνιμες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Είμαστε σε γόνιμες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1

Όσα είπε η Βικυ Χατζηβασιλείου για την τηλεοπτική της επιστροφή. Ένα βήμα πριν την δούμε και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες βρίσκεται η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία και παραδέχθηκε στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι” πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1. «Θα πω την αλήθεια ότι είμαστε σε συζητήσεις όντως με τον ... Περισσότερα To άρθρο Βίκυ Χατζηβασιλείου: Είμαστε σε γόνιμες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Είμαστε σε γόνιμες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» και αναφέρθηκε στο γεγονός πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ant1, προκειμένου να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η παρουσιάστρια για το είδος της εκπομπής που θέλει να παρουσιάσει: «Δεν θέλω αυτό που θα κάνω να είναι η μέση ελληνική εκπομπή. Εάν […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»