Ιωάννα Μπέλλα: «Μία επέμβαση έχω κάνει, δεν μπαινοβγαίνω στα χειρουργεία»
11:10 - 14/01/2023
Στα δημοσιεύματα για τις πλαστικές επεμβάσεις απάντησε η Ιωάννα Μπέλλα σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK
To άρθρο Ιωάννα Μπέλλα: «Μία επέμβαση έχω κάνει, δεν μπαινοβγαίνω στα χειρουργεία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ιωάννα Μπέλλα: «Μια επέμβαση έχω κάνει, στο στήθος μου»
«Ό,τι άλλο έχω κάνει δεν είναι μόνιμο, έξι μήνες κρατάει» συμπλήρωσε το μοντέλο
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΗ Ιωάννα Μπέλλα για τις αισθητικές παρεμβάσεις: «Μία επέμβαση έχω κάνει, δεν μπαινοβγαίνω στα χειρουργεία»
Η Ιωάννα Μπέλλα σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK απάντησε στα δημοσιεύματα...
Διαβάστε το στο ZouglaΙωάννα Μπέλλα: Έχω κάνει επέμβαση στο στήθος μου, τα υπόλοιπα είναι ενέσιμα- Δεν μπαινοβγαίνω στα χειρουργεία
Η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε στο περιοδικό OK και τον Νίκο Γεωργιάδη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει παλαιότερα η δήλωσή της «και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;».Η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε στο περιοδικό OK και τον Νίκο Γεωργιάδη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα για τις πλαστικές επεμβάσεις, αλλά και τις αντιδράσεις που είχε προκαλέσει παλαιότερα η δήλωσή της «και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι;».«Όσον αφορά τις επεμβάσεις, θα πω ότι μία επέμβαση έχω κάνει, στο στήθος μου. Τα υπόλοιπα […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr