Μυρτώ Αλικάκη για Πέτρο Λαγούτη: «Περάσαμε δύσκολα και τα παιδιά μας μάς έκαναν να ξανά αγαπηθούμε»
23:34 - 13/01/2023
Στην εκπομπή «Μαμά-δες» θα βρεθεί καλεσμένη αύριο, Σάββατο 14/1 η Μυρτώ Αλικάκη. Σε ένα μικρό απόσπασμα
To άρθρο Μυρτώ Αλικάκη για Πέτρο Λαγούτη: «Περάσαμε δύσκολα και τα παιδιά μας μάς έκαναν να ξανά αγαπηθούμε» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μυρτώ Αλικάκη: «Περάσαμε πολύ δύσκολα με τον Πέτρο Λαγούτη, τα παιδιά μας έκαναν να αγαπηθούμε ξανά»
«Δεν θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι αν δεν είχα τα παιδιά μου» συμπλήρωσε η ηθοποιός
Διαβάστε το στο ProtoThema.grΜυρτώ Αλικάκη: Περάσαμε πολύ δύσκολα με τον Πέτρο Λαγούτη και τα παιδιά μας μάς έκαναν να αγαπηθούμε ξανά
«Ό,τι είμαι, σε μεγάλο βαθμό, το οφείλω στα παιδιά μου»
Διαβάστε το στο ΠαραπολιτικάΜυρτώ Αλικάκη για Πέτρο Λαγούτη: «Περάσαμε δύσκολα και τα παιδιά μας μάς έκαναν να ξανά αγαπηθούμε»
Η Μυρτώ Αλικάκη είναι καλεσμένη σήμερα Σάββατο 14/1 στην εκπομπή «Μαμά-δες» και σε ένα μικρό απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή Happy Day είδαμε την ηθοποιό να μιλάει για τα παιδιά της, αλλά και για την σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη. «Όταν ήμουν 19 χρονών δεν μπορούσα να φανταστώ ότι δεν θα […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΑλικάκη για Λαγούτη: «Τα παιδιά μας υποχρέωσαν να συνεννοηθούμε και να αγαπηθούμε ξανά»
Η Μυρτώ Αλικάκη θα βρεθεί σήμερα, Σάββατο 14 Ιανουαρίου, καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και σε ένα απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», η ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά της, αλλά και για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη.Η Μυρτώ Αλικάκη θα βρεθεί σήμερα, Σάββατο 14 Ιανουαρίου, καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και σε ένα απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day», η ηθοποιός μίλησε για τα παιδιά της, αλλά και για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της, Πέτρο Λαγούτη.Αναφερόμενη στα παιδιά της η Μυρτώ Αλικάκη είπε: «Όταν ήμουν 19 χρονών δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr