Μαρία Ναυπλιώτου στο Καλό Μεσημεράκι: «Χρειάστηκα την βοήθεια ειδικού και την ζήτησα»
18:04 - 13/01/2023
Η Μαρία Ναυπλιώτου την Παρασκευή 13/1 βρέθηκε καλεσμένη την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι. Η
To άρθρο Μαρία Ναυπλιώτου στο Καλό Μεσημεράκι: «Χρειάστηκα την βοήθεια ειδικού και την ζήτησα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μαρία Ναυπλιώτου: «Χρειάστηκα την βοήθεια ειδικού και την ζήτησα»
Η Μαρία Ναυπλιώτου την Παρασκευή 13/1 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι». Η ταλαντούχα ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της εμπειρία με το κομμάτι της ψυχοθεραπείας αλλά και την εξερεύνηση πτυχών της προσωπικότητάς της. «Αν αισθανθώ ότι κάποιος θέλει να μου κάνει κακό ή ξεπερνάει τα όρια, εκεί γίνομαι αυστηρή […]
Διαβάστε το στο govastileto.grΜαρία Ναυπλιώτου: «Όταν χρειάστηκα την βοήθεια ειδικού την ζήτησα»
Καλεσμένη στο «Καλό μεσημεράκι» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η Μαρία Ναυπλιώτου προκειμένου να συναντήσει τον Νίκο Μουτσινά με αφορμή την σειρά «Στοργή» στον ΣΚΑΪ.
Διαβάστε το στο thebest.grΜαρία Ναυπλιώτου: «Τότε χρειάστηκα την βοήθεια ειδικού και την ζήτησα» (BINTEO)
Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/1) η Μαρία Ναυπλιώτου με αφορμή την σειρά «Στοργή» στον ΣΚΑΪ.
Διαβάστε το στο neolaia.grΜαρία Ναυπλιώτου: «Χρειάστηκα τη βοήθεια ειδικού»
Η ταλαντούχα ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της εμπειρία με το κομμάτι της ψυχοθεραπείας αλλά και την εξερεύνηση πτυχών της προσωπικότητας της. «Αν αισθανθώ ότι κάποιος θέλει να μου κάνει κακό ή ξεπερνάει τα όρια, εκεί γίνομαι αυστηρή και αποχωρώ. Απότομη όμως όχι, δεν είμαι. Σπάνια δηλαδή θα έχω κάποια έξαρση, όχι πολύ […]
Διαβάστε το στο dete.grΜαρία Ναυπλιώτου: «Όταν ήμουν αρκετά νέα χρειάστηκα βοήθεια και τη ζήτησα»
Η Μαρία Ναυπλιώτου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» και μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Νίκο Μουτσινά για την ψυχοθεραπεία και τη σχέση με τον εαυτό της. «Αν αισθανθώ ότι κάποιος θέλει να μου κάνει κακό ή ξεπερνάει τα όρια, εκεί γίνομαι αυστηρή και αποχωρώ. Απότομη όμως όχι, δεν είμαι. Σπάνια δηλαδή θα έχω κάποια έξαρση, […]
The post Μαρία Ναυπλιώτου: «Όταν ήμουν αρκετά νέα χρειάστηκα βοήθεια και τη ζήτησα» appeared first on OK! Magazine.
Διαβάστε το στο okmag.gr