Λένα Μαντά: «Κατέβαζα τα καλοκαιρινά και έλεγα… Θα ζήσω να τα ξανακατεβάσω του χρόνου;»
14:32 - 13/01/2023
Η Λένα Μαντά μίλησε στο Πρωινό μας και εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Νινιού για τους φόβους της την περίοδο που έκανε […]
The post Λένα Μαντά: «Κατέβαζα τα καλοκαιρινά και έλεγα… Θα ζήσω να τα ξανακατεβάσω του χρόνου;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λένα Μαντά: Κατέβαζα τα καλοκαιρινά και έλεγα… Θα ζήσω να τα ξανακατεβάσω του χρόνου;
Στην κάμερα του «Πρωινού μας» του ΣΚΑΪ παραχώρησε συνέντευξη η συγγραφέας Λένα Μαντά και αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες ενώ εξομολογήθηκε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε όταν της είπαν για τις θεραπείες. «Όταν μου είπαν ότι θα ξεκινήσω χημειοθεραπείες σκεφτόμουν αν θα προλάβω να δω τα παιδιά μου να παντρεύονται και να κάνουν οικογένεια. Κατέβαζα τα καλοκαιρινά και έλεγα “Θα ζήσω να τα ξανακατεβάσω του χρόνου;“», είπε χαρακτηριστικά η Λένα Μαντά. Η Λένα Μαντά διηγήθηκε και ένα περιστατικό, όταν είδε σε εφημερίδα να έχουν γράψει λάθος το όνομά της. «Μου είχαν αλλάξει το επώνυμο σε εφημερίδα. Αντί για Λένα Μαντά με έγ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΛένα Μαντά: «Κατέβαζα τα καλοκαιρινά και έλεγα… Θα ζήσω να τα ξανακατεβάσω του χρόνου;»
Η Λένα Μαντά μίλησε στο Πρωινό μας και εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Νινιού για τους φόβους της την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες.Η Λένα Μαντά μίλησε στο Πρωινό μας και εξομολογήθηκε στην Κατερίνα Νινιού για τους φόβους της την περίοδο που έκανε χημειοθεραπείες.«Όταν μου είπαν ότι θα ξεκινήσω χημειοθεραπείες σκεφτόμουν αν θα προλάβω να δω τα παιδιά μου να παντρεύονται και να κάνουν οικογένεια. Κατέβαζα τα καλοκαιρινά και έλεγα «Θα ζήσω να τα ξανακατεβάσω του χρόνου;», είπε […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr