Ανδρέας Μικρούτσικος: Η συγκίνησή του με την αναφορά στον αδερφό του Θάνο Μικρούτσικο
11:40 - 13/01/2023
Ο πρώην υπουργός, δημοσιογράφος και δικηγόρος, Πάνος Παναγιωτόπουλος βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Super Κατερίνα να μιλήσει για τον […]
The post Ανδρέας Μικρούτσικος: Η συγκίνησή του με την αναφορά στον αδερφό του Θάνο Μικρούτσικο appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ανδρέας Μικρούτσικος: Η αναφορά στον αδερφό του Θάνο που τον έκανε να δακρύσει στον αέρα
Δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνηση του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όταν βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Super Κατερίνα να μιλήσει για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και αναφέρθηκε στην φιλία του με τον Θάνο Μικρούτσικο.Δεν κατάφερε να κρύψει την συγκίνηση του ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όταν βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Super Κατερίνα να μιλήσει για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος και αναφέρθηκε στην φιλία του με τον Θάνο Μικρούτσικο.«Θα μου επιτρέψετε να στείλω την αγάπη μου και τα φιλιά μου στον Ανδρέα Μικρούτσικο κυρία Καινούργιου και […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑνδρέας Μικρούτσικος: «Λύγισε» on air με την αναφορά στον αδελφό του, Θάνο Μικρούτσικο
Συγκινήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος με την αναφορά στον αδελφό του, Θάνο Μικρούτσικο που έχει φύγει από
To άρθρο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Λύγισε» on air με την αναφορά στον αδελφό του, Θάνο Μικρούτσικο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr