Θοδωρής Αθερίδης: «Χαίρομαι πάρα πολύ για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη»

09:42 - 13/01/2023

Για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θεατρικό σανίδι απάντησε ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως είναι πολύ […] The post Θοδωρής Αθερίδης: «Χαίρομαι πάρα πολύ για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Αθερίδης: «Έχω τεράστια χαρά για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη»

«Σαν τον Γιώργο δεν είναι κανένας» συμπλήρωσε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Θοδωρής Αθερίδης: Έχω τεράστια χαρά για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη

Ο ηθοποιός σχολίασε την επιστροφή του συναδέλφου του!

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο θίασος της παράστασης «Μαθήματα Κωμωδίας» που «ανεβαίνει» στο Μικρό Παλλάς. Εκεί φυσικά βρέθηκαν ο Θοδωρής Αθερίδης, η Δήμητρα Ματσούκα και οι άλλοι συντελεστές της παράστασης. Ο Θοδωρής Αθερίδης, στις δηλώσεις που έκανε στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην κοπή της πίτας του θιάσου, ρωτήθηκε για πολλά. Από τον Γιώργο Κιμούλη ... Περισσότερα To άρθρο Θοδωρής Αθερίδης: «Έχω τεράστια χαρά για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Ο Θοδωρής Αθερίδης σχολίασε την επιστροφή του συναδέλφου του

Διαβάστε το στο in.gr

Θοδωρής Αθερίδης: «Χαίρομαι πάρα πολύ για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη»

Την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο σχολίασε on camera ο Θοδωρής Αθερίδης.Την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο σχολίασε on camera ο Θοδωρής Αθερίδης.«Έχω παρουσιάσει κι εγώ το “Celebrity Game Night”, αλλά δεν είχε πάει τόσο καλά. Τα παιχνίδια χρειάζονται ένα star quality, μια λάμψη, την οποία δεν την έχω όπως την έχει η Σμαράγδα. Το Σμαραγδάκι είναι σαν να έχει καταπιεί προβολέα», ανέφερε αρχικά ο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θοδωρής Αθερίδης: «Έχω τεράστια χαρά που επέστρεψε ο Γιώργος Κιμούλης, σαν αυτόν δεν είναι κανένας»

Τον Θοδωρή Αθερίδη συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στην κοπή πίτας που έγινε για τον θίασο της To άρθρο Θοδωρής Αθερίδης: «Έχω τεράστια χαρά που επέστρεψε ο Γιώργος Κιμούλης, σαν αυτόν δεν είναι κανένας» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Θοδωρής Αθερίδης: Σε δηλώσεις του ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο Γιώργο Κιμούλη.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Φτάσαμε: Ο Ζερόμ Καλούτα στον Έβρο

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος, τόσο που τρομάζουν οι άλλοι»

Happy Traveller στο Κράμπι της Ταϊλάνδης

Πέθανε η Ειρήνη Δογάνη – Η ανάρτηση που έκανε το Σπίτι του Ηθοποιού

Πέγκυ Τρικαλιώτη: «Είναι ένας άνθρωπος που ξέρουμε, μου φέρθηκε πολύ άσχημα μπροστά σε κόσμο»

Μάξιμος Μουμούρης: «Ο μεγαλύτερος φόβος μου είναι να μη με γηροκομήσουν οι κόρες μου»