Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ: Πέθανε η μοναχοκόρη του Έλβις σε ηλικία 54 ετών

05:00 - 13/01/2023

Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ, μουσικός, τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ Έλβις Πρίσλεϊ, πέθανε έπειτα από καρδιακή ανακοπή, αφού διακομίστηκε εσπευσμένα την Πέμπτη (12/1) σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, ανακοίνωσε η μητέρα της. «Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Λίσα Μαρί μας άφησε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πρίσιλα Πρίσλεϊ. Μόλις την Τρίτη βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ βραβεύτηκε για τον ρόλο του στη βιογραφική ταινία «Έλβις». Ο κ. Μπάτλερ αφιέρωσε μερικά λόγια στις δυο γυναίκες: «Σας ευχαριστώ που μού ανοίξατε τις καρδιές σας, τις αναμνήσεις σας, το σπίτι σα

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ, το μοναδικό παιδί του Έλβις, πέθανε σε ηλικία 54 ετών

Η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ, μουσικός, τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ Έλβις Πρέσλεϊ, πέθανε χθες Πέμπτη έπειτα από καρδιακή ανακοπή, αφού διακομίστηκε εσπευσμένα το πρωί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, ανακοίνωσε η μητέρα της. «Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Λίσα Μαρί […] The post Η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ, το μοναδικό παιδί του Έλβις, πέθανε σε ηλικία 54 ετών appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ: Πέθανε σε ηλικία 54 ετών η μοναχοκόρη του Έλβις

Η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ, μουσικός, τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ Έλβις Πρέσλεϊ, πέθανε χθες Πέμπτη έπειτα από καρδιακή ανακοπή, αφού διακομίστηκε εσπευσμένα το πρωί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, ανακοίνωσε η μητέρα της.Η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ, μουσικός, τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ Έλβις Πρέσλεϊ, πέθανε χθες Πέμπτη έπειτα από καρδιακή ανακοπή, αφού διακομίστηκε εσπευσμένα το πρωί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, ανακοίνωσε η μητέρα της.«Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Λίσα Μαρί μας […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ: Πέθανε σε ηλικία 54 ετών η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ

Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ, μουσικός, τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του…

Διαβάστε το στο onsports.gr

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Πέθανε από ανακοπή καρδιάς η κόρη του Έλβις

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, μουσικός, τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ Έλβις Πρέσλεϊ, πέθανε χθες Πέμπτη έπειτα από καρδιακή ανακοπή, αφού διακομίστηκε εσπευσμένα το πρωί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, ανακοίνωσε η μητέρα της.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ: Πέθανε η κόρη του θρυλικού Έλβις

«Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Λίζα Μαρί μας άφησε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Διαβάστε το στο vita.gr

Πέθανε στα 54 η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ! Ήταν το μοναχοπαίδι του Έλβις

Η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, μουσικός, τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ Έλβις Πρίσλεϊ, πέθανε έπειτα από καρδιακή ανακοπή. Μόλις την Τρίτη βρισκόταν μαζί με τη μητέρα της στις Χρυσές Σφαίρες, όπου ο ηθοποιός Όστιν Μπάτλερ βραβεύτηκε για τον ρόλο του στη βιογραφική ταινία «Έλβις». Ο Μπάτλερ αφιέρωσε μερικά λόγια στις δυο Το άρθρο Πέθανε στα 54 η Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ! Ήταν το μοναχοπαίδι του Έλβις εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ: Πέθανε η μοναχοκόρη του Έλβις σε ηλικία 54 ετών

Υπέστη καρδιακή ανακοπή

Διαβάστε το στο news.gr

ΗΠΑ: Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ —το μοναδικό παιδί του Έλβις— έφυγε από τη ζωή στα 54 της χρόνια

«Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη να μοιραστώ τη συγκλονιστική είδηση ότι η όμορφη κόρη μου Λίσα Μαρί μας άφησε», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η Πρίσιλα Πρίσλεϊ.

Διαβάστε το στο Skai.gr

Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ: Πέθανε ξαφνικά η κόρη του Έλβις Πρίσλεϊ σε ηλικία μόλις 54 ετών!

Πέθανε ξαφνικά στα 54 της χρόνια, η τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ Έλβις Πρίσλεϊ, Λίσα Μαρί. Η Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ άφησε την τελευταία της πνοή χθες Πέμπτη έπειτα από καρδιακή ανακοπή, αφού διακομίστηκε εσπευσμένα το πρωί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, ανακοίνωσε η μητέρα της. «Με βαριά καρδιά είμαι υποχρεωμένη […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ, το μοναδικό παιδί του Έλβις, πέθανε σε ηλικία 54 ετών

Η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ, μουσικός, τραγουδίστρια και μοναδικό παιδί του θρύλου του ροκ εν ρολ Έλβις Πρέσλεϊ, πέθανε χθες Πέμπτη έπειτα από καρδιακή ανακοπή, αφού διακομίστηκε εσπευσμένα το πρωί σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, ανακοίνωσε η μητέρα της.«Με βαριά [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr

Λίσα Μαρί Πρίσλεϊ: Ασταθής στις Χρυσές Σφαίρες δύο ημέρες πριν τον θάνατό της, σε ηλικία 54 ετών

Η Λίσα Μαρί Πρέσλεϊ κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ κατά τη διάρκεια της καριέρας τηςΔιαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Τι περίεργο συμβαίνει σε 12 ανεπτυγμένους πολιτισμούς που συνδέεται με τους σεισμούς

Ανακοίνωσε τη δημιουργία νέου κόμματος ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ live: Αποχωρεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης – Το ανακοίνωσε σε συνεργάτες του

«Φρούριο» το Άμστερνταμ μετά τα επεισόδια σε βάρος Ισραηλινών οπαδών – Αυξημένες μέτρα υπό τον φόβο έξαρσης του αντισημητισμού

Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ live: Τέλος στην υποψηφιότητα Κασσελάκη – Ανεξαρτητοποιούνται τρεις βουλευτές

«Δεν υπάρχουν ελπίδες» για την 41χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της στην Πάτρα