Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για την έκρηξη στη Συγγρού: «Έπεσε η μπαλκονόπορτα στα πόδια μου, η γυναίκα μου έμεινε δύο φορές»

17:42 - 12/01/2023

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 12/1 ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.  Ο γνωστός To άρθρο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για την έκρηξη στη Συγγρού: «Έπεσε η μπαλκονόπορτα στα πόδια μου, η γυναίκα μου έμεινε δύο φορές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χαραλαμπόπουλος για την έκρηξη στη Συγγρού: «Η γυναίκα μου έμεινε στα χέρια μου δύο φορές» (vid)

Ο ηθοποιός μίλησε και για τα νεανικά του χρόνια και για το γεγονός ότι δεν είχε πολλές επιτυχίες στις γυναίκες.

Διαβάστε το στο Gazzetta

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για την έκρηξη στη Συγγρού: Οι ειδικοί μας είπαν ότι ήμασταν πάρα πολύ τυχεροί

Για την έκρηξη που σημειώθηκε πολύ κοντά στην πολυκατοικία, όπου μένει μαζί με την σύζυγο του, Λίνα Πρίντζου στη Λεωφόρο Συγγρού, μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.Για την έκρηξη που σημειώθηκε πολύ κοντά στην πολυκατοικία, όπου μένει μαζί με την σύζυγο του, Λίνα Πρίντζου στη Λεωφόρο Συγγρού, μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, που ήταν καλεσμένος στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.«Πέρυσι τέτοιο καιρό, γύρω στις 20 Ιανουαρίου, ανατινάχτηκε το απέναντι διαμέρισμα. Ήταν μεγάλο σοκ. Ήταν απίστευτο το συναίσθημα. Δείτε το σαν εικόνα, εμείς […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ευχήθηκε στην αδελφή της, Ελίνα με μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Αντώνης Ρέμος: Το επικό βίντεο με την Υβόννη Μπόσνιακ στο Tik Tok

Δίαιτα για να χάσεις 4 κιλά μέχρι τα Χριστούγεννα

Weekly style: 7 κομψά χειμερινά outfit για να νιώθεις υπέροχη όλη την εβδομάδα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τα κυριακάτικα παιχνίδια με τον πέντε μηνών γιο της, Βασίλη

5 αρώματα με τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας